Irmantie 5 D

Avaa kuvagalleria

Sijainti kartalla

Hyväkuntoinen 1.asuinkerroksen koti rauhallisella paikalla. Väljät asuintilat läpitalon. Suuri olohuone, jonka jatkeena on lasitettu parveke suuntautuvat aurinkoiseen etelään. Vastassa on kaunis ja rauhallinen metsämaisema.

Tilavassa makuuhuoneessa on vaatekaapistoja sekä ikkunallinen vaatehuone. Kylpyhuone/wc on uusittu nykyaikaiseksi syksyllä 2017. Pyykinpesukoneelle on myös tila ja liitäntä sekä mukavuuslattialämmitys asennettu.

Eteisessä on myös tilaa ulkovaatteiden ja harrastevälineiden säilytykseen tyylikkäiden peililiukuovien takana. Tilavassa keittiössä on paljon kaappitilaa ja työtasoa sekä kattava kodinkoneistus. Keittiössä on tila ns. aamiaispöydälle. Vierailijoita varten sopii isompi ruokailuryhmä olohuoneen yhteyteen.

Mukava yhtiö rauhallisen Irmantien perällä, josta ei ole läpiajoliikennettä. Talossa on mm. viemärit peruskorjattu sekä ikkunat ja parvekeovet uusittu. Käyttövesiputkistojen uusiminen on parhaillaan käynnissä, urakan arvioitu valmistumisaika on huhtikuussa. Alustava kustannusarvio on n. 100 e/m2. Lopullinen kustannus selviää urakan valmistuttua, arviolta toukokuussa. Putkistojen uusimisen yhteydessä taloon rakennetaan pesutupa. Talon rappukäytävät ovat siistit ja hyvin pidetyt.

Erinomainen sijainti keskustan ja yliopiston välimaastossa. Hyvät bussiyhteydet molempiin suuntiin.

Tarkista mahdollinen esittelyaika etuovi.com sivustolta

Yleistiedot

Paikkakunta: 
Oulu
Kaupunginosa: 
Koskela
Postinumero: 
90560
Kunto: 
Hyvä/siisti
Vapautuminen: 
Sopimuksen mukaan omistajalta
Huoneet: 
2h+k+kh+vh+lasitettu parveke
Kerros: 
1/3
Pinta-ala: 
59,5 m²
Tyyppi: 
Kerrostalo
Liikenneyhteydet: 
Bussit, pyörätiet

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta: 
69500 €
Velaton hinta: 
69 500€
Hoitovastike: 
202,30 e/kk
Vesi: 
16 e/hlö/kk
Sähkö: 
Käyttösähkö oman kulutuksen mukaan
Muut kustannukset: 
10M laajakaistayhteys 4,50 e/kk. Autolämpöpaikka 10 e/kk. Autotalli 22-25 e/kk. Saunamaksu 5 e/kk. Varainsiirtovero 2% kauppahinnasta, ei ensiasunnon ostajalta

Asunnon sisustus ja materiaalit

Parveke/Piha: 
Lasitettu parveke etelään, kaunis metsänäkymä
Säilytystilat: 
Vaatehuone, kaapistot. Eteisessä tyylikkäät peililiukuovet.
Keittiö: 
Erillinen tilava keittiö. Mukavasti kaappitilaa ja runsaasti laskutasoa. Kattava kodinkoneistus. Iso ikkuna antaa luonnonvaloa. Ruokapöytä sopii huoneen keskelle.
Kylpyhuone: 
Vasta uusittu nykyaikaiseksi. Tyylikkäät kaakeloinnit, uudet vesikalusteet ja kaapistot. Käännettävät suihkuseinät. Liitäntä ja hyvin tilaa päältä täytettävälle pyykinpesukoneelle. Mukavuuslattialämmitys.
Sauna: 
Taloyhtiöllä
Seinät: 
Vaaleat tapetti / maalipinnat
Lattiat: 
Parkettia
Katot: 
Valkea maali

Taloyhtiö

Taloyhtiö: 
Asunto Oy Oulun Kotikontu
Asuinhuoneistoja: 
52
Yhtiön tilat: 
Saunatilat, huoneistokohtaiset varastot, pyörävarasto
Autopaikat: 
Yhtiön hallinnassa. Tiedustelut vapaista paikoista tarkistettava isännöitsijältä.
Lämmitys: 
Kaukolämpö
Ilmanvaihtojärjestelmä: 
Painovoimainen
Isännöitsijä: 
Isännöintipalvelu Hannu Maunu
Rakennusmateriaali: 
Betoni
Rakennusvuosi: 
1968
Energialuokka: 
C (2012)
Katto: 
Pulpetti/pelti
Hissi: 
Ei ole
Tontti: 
13654 m2
Vuokrantaja: 
Oulun kaupunki
Vuokra-aika: 
31.12.2052 saakka
Lisätietoja: 
Yhtiö on vuokrannut mm. varastotiloja, joista vuokratuottoa. Yhtiö on päättänyt tehdä DNA taloyhtiönlaajakaista-sopimuksen, joka astuu voimaan 1.7.2019.

Korjaukset

Tehdyt korjaukset: 
Koodilukitus 2019. Haitta-ainekartoitus 2018. LVIS-suunnitelma 2016. Kylmäkellarit poistettu käytöstä 2013, asunto- ja pystyviemärit pinnoitettu 2010, pohjaviemärit uusittu 2009, ylimpien parvekkeiden katon jatkaminen ja parvekkeiden jalkalistojen uusiminen 2-3 krs 2003, ikkunat vaihdettu 2000, ulkomaalaus 2000, autotallien ovien tiivistys 1999, kattopinnoitteen maalaus 1998.
Tulevat korjaukset: 
Käyttövesiputkistojen uusimisesta päätetty kevään yhtiökokouksessa ja urakka on parhaillaan käynnissä (valmistuminen arviolta huhtikuussa). Alustava kustannusarvio n. 100e/m2 ja kuukausivastike n. 0,35 e/m2/kk.
Kunnossapitotarveselvitys: 
-C-F talon vesikaton kunnostus, lukkojen uusiminen, piha-alueen kuntokartoitus ja pienehköt kunnostukset. Päätökset toteutuksesta ja rahoituksesta tehdään erikseen yhtiökokouksissa.