Mäkikuusentie 18 A

Avaa kuvagalleria

Sijainti kartalla

Ideasta elämäsi kotiin!

Mukava 1-tasoinen rivitaloasunto rauhallisella paikalla puistoalueen vieressä. Iltapäivän/ilta-auringon puolelle suuntautuva takapiha ja katettu terassi. Olohuone ja ruokailutila ovat yhtenäistä väljää tilaa josta on käynti takapihan katetulle terassille. Keittiö uusittu 2016, uudehkot keittiökoneet. Kodin kaksi makuuhuonetta sijoittuvat huoneiston toiselle puolen, aamuauringon suuntaan. Olohuoneessa sijaitseva ilmalämpöpumppu (asennettu 2021) tuo säästöä lämmityskaudella, mutta lisää asuinmukavuutta myös kesähelteiden viilennyksellä. Pesuhuone remontoitu n. 7v. sitten; vesieristeet, kaakeloinnit ja paneloinnit uusittu. 

Taloyhtiössä on 13 asuntoa, joista jokaisen hallintaan sisältyy autokatospaikka sekä ulkovarasto. Pihalla on lisäksi pistokepaikkoja toisen autonpaikan tarpeen varalle. Autokatoksen yläpuolella on ns. parvitila, jossa on mahdollista säilyttää ulkovälineitä kuten hiihtosuksia sekä suksiboksia yms. Yhtiössä on tehty runsaasti ajantasaisia kunnostuksia, joista viimeisimpänä mm. autokatoksille rakennettu uusi maakaapelointi autolataukseen varautuen ja pysäköintialueiden asfaltoinnin uusiminen sekä varasto ja autokatosrakennusten huoltomaalaukset. Salaojitukset ja sadevesijärjestelmän parannus on tehty jo 2000-luvun alussa. Piha-alueiden talvikunnossapitopalvelu on ostettu, eli lumityöt, hiekoitus ja keväinen harjaus teetetään urakoitsijalla. Asukkaiden käytettävissä on ruohonleikkuri ja muita tarpeellisia pihan hoitovälineitä sekä painepesuri.

Alueelta on nopea ajoyhteys Kainuuntielle, autolla mm. kaupungin keskustaan ja Oys-alueelle vain n. 10 minuutissa. Kaakkurin suuntaan, moottoritielle taikka lentokentällekin hurautat hetkessä. Bussiyhteydet ovat myös hyvät. Maikkulan kattavat palvelut ovat kävelyetäisyydellä; lähikaupan ja yhden alueen useista päiväkodeista sekä leipomon tavoitat heti Kainuuntien sillan toisella puolen. Lyhin reitti ala-asteelle ja yläasteelle, jotka sijaitsevat eri rakennuksissa, on vain vajaan kilometrin pituinen. Koululta on vain pari sataa metriä Maikkulan raittia pitkin ostarille, jonka monitoimitalolla toimii mm. koululaisten iltapäiväkerho ja nuokkari sekä alueen asukkaiden oma kuntosali. Samassa rakennuksessa on myös kirjasto, apteekki ja postipalvelut sekä päivittäistavarakauppa (Sale).

Tarkista mahdollinen esittelyaika etuovi.com sivustolta

Yleistiedot

Paikkakunta: 
Oulu
Kaupunginosa: 
Iinatti
Postinumero: 
90240
Kunto: 
Hyvä
Vapautuminen: 
Sopimuksen mukaan, 2 kk kaupasta
Huoneet: 
3h+k+er.wc+ph+sa+katettu terassi+piha
Kerros: 
1/1
Pinta-ala: 
76,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta: 
pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu
Tyyppi: 
Rivitalo
Alueen palvelut: 
Maikkulassa kattavat peruspalvelut: Kaupat, päiväkodit, peruskoulu 1-9 lk., leipomo, monitoimitalo, kirjasto, apteekki, posti, kampaamo
Liikenneyhteydet: 
Bussiyhteydet, pyörätiet

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta: 
126949 €
Velkaosuus: 
1951 €
Velaton hinta: 
128 900€
Hoitovastike: 
160,65
Rahoitusvastike: 
49,56
Yhtiövastike: 
210,16
Vesi: 
12€/hlö/kk
Sähkö: 
Kulutuksen mukaan; sisältäen käyttösähkö, lämmitys ja lämmin vesi vuosikulutus 10000-12000kwh
Muut kustannukset: 
Varainsiirtovero 2% kauppahinnasta, ei ensiasunnon ostajalta. Autopaikka 10€/kk. Rahoitusvastike piharemontista 49,56€/kk. Saldo 1951,05€ (30.4.2021) Jos kaupanteossa maksetaan pois pääomavastike 0€

Asunnon sisustus ja materiaalit

Parveke/Piha: 
Katettu terassi ja aidattu piha
Säilytystilat: 
vaatehuone, kaapistot, varasto
Keittiö: 
Keittiön kaapistot uusittu 2016. Kattava kodinkoneistus; apk, induktioliesi, liesituuletin, jääkaappi/pakastin (jääkaappi/pakastin uusittu 2020, liesi 2016, apk 2015) Kalusteessa paikka mikrolle. Ruokailutilaan sopii isokin pöytä. Yhteys olohuoneeseen. Näkymät terassille ja takapihalle.
Kylpyhuone: 
Laatoitettu, lattialämmitys, paikka pyykinpesutornille. Paneelikatto. Pesuhuone remontoitu n. 7v. sitten; vesieristeet, kaakeloinnit ja paneloinnit uusittu.
Sauna: 
Siisti sauna, paneli. Sähkökiuas.
Seinät: 
Maali/ tapetti
Lattiat: 
Parketti
Katot: 
Vaaleat

Taloyhtiö

Taloyhtiö: 
Asunto Oy Oulun Kotikuusentie 2-4
Asuinhuoneistoja: 
13
Yhtiön tilat: 
ulkoiluvälinevarasto
Autopaikat: 
Autokatos ja mahdollisuus pihapaikkaan.
Lämmitys: 
sähkölämmitys
Ilmanvaihtojärjestelmä: 
koneellinen
Isännöitsijä: 
Oulun Isännöintikeskus / Arto Karjalainen
Rakennusmateriaali: 
Puu/ tiili
Rakennusvuosi: 
1989
Energialuokka: 
D 2013
Katto: 
Harjakatto/ pelti
Tontti: 
Oulun kaupungin vuokratontti
Vuokrantaja: 
Oulun kaupunki
Vuokra-aika: 
2045
Lisätietoja: 
Yhtiöllä kaapeli-tv. Asuntoja 13 kpl.

Korjaukset

Tehdyt korjaukset: 
Autokatosten ja varastojen huoltomaalaus 2020. Pihojen uudelleen asfaltointi, autopaikkojen sulakekoon kasvattaminen (1x4x10+10 autolatauksen varaukseksi), pihavalaistuksen lisääminen2019. Autokatosten ja rännikourujen uusiminen sekä lumiesteiden lisääminen. Terijoensalavien kaataminen pihakäytäviltä 2017. Terassiovet uusittu, kuntoarvio päivitetty 2016. Vesimittarit uusittu, iv-kanavat nuohottu ja ilmamäärät säädetty 2014. Kulkusillat ja luukut tehty välikatolle sekä lisätty villaa ja hyörysulut korjattu. Talotuulettimet uusittu lähes joka huoneistoon (3-4 alkuperäistä jäljellä) 2013. Betonisokkeleiden korjaus, ulkoseinien puuosien huoltomaalaus 2012. Autotallien ja varaston korjausta, ulkoverhouksen korjaus 2007-2008. Ulko-ovet uusittu, iv-kanavat puhdistettu 2004. Väliaidat ja terassit uusittu, autokatokset maalattu 2002. Asfaltointi uusittu 2001. Väliseinien rakennekorjaus. Sadevesijärjestelmän parantaminen ja pihojen salaojitus 2000-2001. Ulkovaraston rakentaminen 1994. Pihojen asfaltointi 1992.
Tulevat korjaukset: 
Ei päätettyjä. Kunnossapitotarveselvitys: Postilaatikoiden uusiminen, pihaistutuksien lisääminen.