Veteläisenkuja 11

Avaa kuvagalleria

Sijainti kartalla

Hyvällä paikalla tien päässä ja kattavien palveluiden läheisyydessä, kauniisti kunnostettu päätyasunto. Yhtiöllä on OMA tontti ja lämmitysmuotona kaukolämpö. Kiinteistönhuoltoyhtiö hoitaa yhteiset piha-alueet.

Tämä koti on kunnostettu kauttaaltaan v. 2019-2020 aikana. Alakerrassa on nykyaikaisen ajaton valkea keittiö, jossa hyvin säilytystilaa mm. laatikostoissa ja työtasoa sekä kattava kodinkoneistus. Tilasta on saatu avaran tuntuinen purkamalla keittiön ja eteisaulan väliseinää. Keittiöön sopii ruokapöytä, jonka lisäksi myös olohuoneessa on halutessaan tilaa toiselle ruokailuryhmälle. Olohuoneesta on käynti suojaisalle, tilavalle terassille ja puistoalueeseen suuntautuvalle takapihalle. Asunnolla on myös oma, aidattu piha-alue talon etupuolella. Oma ulkovarasto sijaitsee käytännöllisesti etupihalla.

Yläkerrassa on kaksi mukavan kokoista makuuhuonetta, toisesta on käynti katetulle parvekkeelle joka sopii hyvin vaikka vilvoitteluun saunomisen yhteydessä sekä pyykinkuivatukseen. Pesuhuone on uusittu tyylikkään nykyaikaiseksi v.2019. Etualalla on tila pyykinpesukoneelle ja korkealle kaapistolle. Lisäksi wc-istuin ja allaskalusteet. Suihkutila käytännöllisesti tilan perällä lähinnä saunaa. Tunnelmallisesta saunasta on ikkuna ulos.

Huoneiston kaikki käyttövesijohdot on uusittu tehtyjen remonttien yhteydessä. Taloyhtiössä on uusittu mm. myös käyttöveden runkoputket ja asennettu huoneistokohtaiset vesimittarit. Yhtiön kattoremontti on juuri valmistunut, josta tullut velkaosuus on maksettavissa kaupanteon yhteydessä.

Autolle on lämpöpaikka, vain 2 e/kk. Hoitovastike sisältää lämmityksen ja yhtiön hoitokulujen lisäksi myös DNA kaapeli-tv:n ja tietoliikenneyhteyden.

Erinomainen sijainti tien päässä ja puistoalueeseen rajoittuen. Kuivasjärven kattavat palvelut kävelyetäisyydellä ja mm. Linnanmaalle/teknologiakylään on n. 2-2,5 km. Hyvät ajoyhteydet kaikkialle.

Yhtiössä on juuri valmistunut kattoremontti, josta lainaosuudet jaetaan mahdollisesti jo tämän vuoden loppuun mennessä. Kustannus myytävän  huoneiston osalta on n. 9000 euroa, jonka voi maksaa kerralla pois taikka lyhentää kuukausittain rahoitusvastikkeella.

Myydään omistajan paikkakunnan vaihdoksen vuoksi. Vapautuu sopimuksen mukaan.

Tarkista mahdollinen esittelyaika etuovi.com sivustolta

Yleistiedot

Paikkakunta: 
Oulu
Kaupunginosa: 
Kuivasjärvi
Postinumero: 
90540
Kunto: 
Hyvä
Vapautuminen: 
Sopimuksen mukaan
Huoneet: 
3h+k+2wc+ph+sa+parveke+terassi
Kerros: 
1-2
Pinta-ala: 
81,0 m²
Tyyppi: 
Rivitalo
Alueen palvelut: 
Pöllönkankaan päiväkoti ja koulu n. 300-350 m. Ritaharjun ideapark 3km. Ratsastuskouluja n. 2,2 km. Yliopistolle ja teknologiakylään n. 2-2,5 km. Keskustaan n. 6km.
Liikenneyhteydet: 
Hyvät bussiyhteydet. Sujuva ajoyhteys mm. moottoritielle.

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta: 
128952 €
Velkaosuus: 
9048 €
Velaton hinta: 
138 000€
Hoitovastike: 
264,48 e/kk
Rahoitusvastike: 
45,01 e/kk
Vesi: 
Mittauksen mukaan, ennakko 20 e/hlö/kk. Lämmin vesi 7,50 e/m3 ja kylmä vesi 3,80 e/m3.
Sähkö: 
Käyttösähkö oman kulutuksen mukaan
Muut kustannukset: 
Autopaikkamaksu 2 e/kk. Varainsiirtovero 2% kauppahinnasta, ei ensiasunnon ostajalta.

Asunnon sisustus ja materiaalit

Parveke/Piha: 
Katettu parveke ja osin katettu, tilava terassi sekä pihat asunnon molemmin puolin
Säilytystilat: 
Vaatekaapistot
Muut tilat: 
Oma ulkovarasto asunnon etupihalla
Keittiö: 
Valkeat, ajattomat kalusteet. Uusittu runkoineen sekä tasot ja allas v.2019. Tuolloin uusittu myös liesituuletin, hella ja tiskikone. Täyskorkeat kylmäkoneet. Mikrolle paikka kaapissa. Hyvin kaappitilaa, laatikostoja sekä työtasoa. Keittiötä on avarrettu purkamalla eteisaulan väliseinää.
Kylpyhuone: 
Uusittu vesieristeineen, kaakeloinnein sekä käyttövesijohdot ja vesikalusteet v.2019. Urakoitsijana RTP Palvelut Oy ja LVI Pitkälä Oy. Mukavuuslattialämmitys. Alakerran erillinen wc on kunnostettu v.2019-2020.
Sauna: 
Lauteet ja panelit kunnostettu v.2018. Lattia uusittu kylpyhuoneremontin yhteydessä v.2019.
Seinät: 
Tapetti/maali
Lattiat: 
Huonetiloissa laminaattia, tuulikaappi ja pikkuwc vinyyliä.
Katot: 
Valkea maali
Lisätietoja: 
Huoneistossa on ollut keväällä v.2020 vesivahinko, jonka kuivatus- ja jälleenrakennustyöt on tehty asianmukaisesti. Purku- ja kuivatustyöt Oulun Kuivaustekniikka Oy ja jälleenrakennus Recover Oy. Alakerran wc:stä lähtevä alkuperäinen muovinen käyttövesiputki on rikkoontunut suojaputken sisällä ja vuotovedet on nousseet suojaputken molemmista päistä keittiössä ja wc:ssä lattiapinnoille. Alakerran lattiat on uusittu korjauksen yhteydessä. Alkuperäiset muovimatot on purettu pois sekä betoni hiottu ja kuivatettu tarvittavilta osin.

Taloyhtiö

Taloyhtiö: 
Asunto Oy Helmisato
Asuinhuoneistoja: 
21
Yhtiön tilat: 
Ulkoiluvälinevarasto
Autopaikat: 
Lämpöpistokepaikka (saman verran kuin asuntojakin)
Lämmitys: 
Kaukolämpö
Ilmanvaihtojärjestelmä: 
Talotuuletin
Isännöitsijä: 
Tuiran Isännöitsijätoimisto/ Pasi Räisänen
Rakennusmateriaali: 
Puu/tiili
Rakennusvuosi: 
1989
Energialuokka: 
D(2018)
Katto: 
Harja/pelti
Tontti: 
Yhtiön oma, 5 044 m2
Lisätietoja: 
Kaapeli-tv ja tietoliikenneyhteys (DNA). Yhtiön maksuvalmius on ollut hyvä. Vuoden 2019 tilinpäätöksessä hoitovastikkeen kumulatiivinen ylijäämä on ollut n. 25 000 euroa.

Korjaukset

Tehdyt korjaukset: 
Peltikatteen, vesikourujen ja syöksytorvien uusinta 2020. käyttövesirunkoputket sekä jokaisen huoneiston keittiön ja alakerran wc:n välisten muoviputkien vaihdot sekä huoneistokohtaiset sulut ja vesimittarit 2020, D-talon parvekkeet uusittu 2014, parkkipaikka-alueen uusiminen 2013, C-talon parvekkeet uusittu 2013, lämmitysverkoston tasapainotus ja huuhtelu sekä patteriventtiilien uusiminen 2012, B-talon parvekkeet uusittu 2012, A-talon parvekkeet uusittu 2011, jätekatos 2011, lämmönvaihdin uusittu 2009.
Kunnossapitotarveselvitys: 
D-talon kulkuväylän kunnostus, aidan kunnostus + muut ulkoaluetoimet, sokkelien kunnon seuraaminen, ikkunoiden ja ovien tiivistys (osakkaan vastuu), muoviset lämpöjohdot (vaatii lisäselvityksiä). Iv-kanavien puhdistustyöt v.2021 keväällä.