Valtatie 32 B

Avaa kuvagalleria

Sijainti kartalla

Ideasta elämäsi kotiin!

Erittäin hyväkuntoinen, muuttovalmis läpitalon koti hissitalon 2. kerroksessa (katutaso mukaan lukien kolmas kerros). Asunto on juuri pintaremontoitu kauttaaltaan sekä keittiö ja kylpyhuone ovat uusitut.

Keittiössä on ajaton, tyylikäs kalustus. Massiivipuiset tammitasot sekä uudet kodinkoneet, mm. induktioliesi ja kalusteeseen integroitu astianpesukone. Ikkunan edessä tila ruokailuryhmälle. Puhelimella ja kaukosäätimellä etäohjattava älyvalaistus antaa hyvän työvalon led-valaisimin. 

Kylpyhuoneessa on hyvin tilaa pyykinpesutornille, wc-toimintojen ja suihkutilan lisäksi.

Säilytystilaa löytyy mukavan kokoisesta vaatehuoneesta sekä huoneistokohtaisesta varastokomerosta. Makuuhuoneessa on lisäksi uudet vaatekaapistot.

Koko huoneiston levyinen, lasitettu länsiparveke antaa lisätilaa varhaisesta keväästä pitkälle syksyyn. Parvekkeelta ja ikkunoista on avarat näkymät Myllytien suuntaan. 

Taloyhtiössä on tehty hyvin ajantasaisia kunnostuksia, mm. ikkunat ja parvekeovet, lukitukset ja julkisivujen kuorielementtien saumat uusittu sekä parvekkeet kunnostettu. Yhtiö omistaa yhden yksiön, josta vuokratuloa. Hoitovastike sisältää 10M laajakaistayhteyden ja kaapeli-tv:n. Erinomainen sijainti lähellä palveluja ja kattavia bussiyhteyksiä. Tuiran uimarantaankin on vain lyhyt kävelyetäisyys.

Tarkista mahdollinen esittelyaika etuovi.com sivustolta

Yleistiedot

Paikkakunta: 
Oulu
Kaupunginosa: 
Tuira
Postinumero: 
90500
Kunto: 
Oikein hyväkuntoinen
Vapautuminen: 
Heti vapaa!
Huoneet: 
2h+k+kh+vh+lasitettu parveke
Kerros: 
2/8 (katutaso mukaan lukien kolmas)
Pinta-ala: 
61,5 m²
Tyyppi: 
Kerrostalo
Alueen palvelut: 
S-market, K-Market, Lidl, terveyskeskus, koulut, päiväkodit, ruokapaikat. Tuiran uimaranta. Elokuvateatteri. Keskustan kattavat palvelut.
Liikenneyhteydet: 
Erinomaiset joukkoliikenneyhteydet, nopea yhteys moottoritielle.

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta: 
115070,56 €
Velkaosuus: 
1779,44 €
Velaton hinta: 
116 850€
Hoitovastike: 
196,80 €/kk
Rahoitusvastike: 
45,70 €/kk (sisältää kaksi pääomavastiketta 23,52 e/kk+ 22,18 e/kk)
Yhtiövastike: 
220,30 e/kk
Vesi: 
24 €/hlö/kk
Sähkö: 
Käyttösähkö, oman kulutuksen mukaan
Muut kustannukset: 
Velkaosuus sisältää kaksi lainaosuutta. 1.ikkunat ja prv.ovet. 393,62 e/ per 30.6.2022. 3. Lukitus, julkisivu ja parv.palokat. 1471,35e/per 30.6.2022. Mikäli velkaosuudet maksetaan pois kaupanteossa, jää myös rahoitusvastikkeet pois. Velkaosuuksien ylimääräisestä lyhennyksestä tulevat kustannukset tarkistettava. Mahd.autopaikka 15 €/kk ja saunavuoro 7e/kk. Varainsiirtovero 2% kauppahinnasta, ei ensiasunnon ostajalta.

Asunnon sisustus ja materiaalit

Parveke/Piha: 
Koko huoneiston levyinen, lasitettu länsiparveke.
Säilytystilat: 
Komerot, vaatehuone.
Muut tilat: 
Irtainvarasto
Keittiö: 
Uusittu, tyylikäs keittiö. Massiivipuiset tammitasot. Laatikostoihin integroitu sisälaatikot, sisältävät hidastimet. Puhelimen sovelluksella ja kaukosäätimellä etäohjattava älyvalaistus antaa hyvän työvalon led-valaisimin. Uusi kodinkoneistus. Induktioliesi, erillisuuni, jääkaappipakastin sekä kalusteeseen integtoitu astianpesukone. Kaksi pesuallasta. Ostaja saa asentaa kaapinoviin itselleen mieleiset vetimet (mustat, sirot vetimet on valmiiksi olemassa).
Kylpyhuone: 
Uusittu, nykyaikainen kylpyhuone. Hyvä tila pyykkitornille.
Sauna: 
Taloyhtiöllä
Seinät: 
Valkeat uudet maalipinnat
Lattiat: 
Laminaattia (aquastop-laatua, eli kosteudenkestävää)
Katot: 
Valkea maali

Taloyhtiö

Taloyhtiö: 
Asunto Oy Myllyväylä
Asuinhuoneistoja: 
48
Yhtiön tilat: 
ulkoiluvälinevarasto, huoneistokohtaiset varastot, pyykkitupa, sauna
Autopaikat: 
Jonotusperusteella
Lämmitys: 
Kaukolämpö
Ilmanvaihtojärjestelmä: 
Koneellinen poisto
Isännöitsijä: 
OP Koti
Rakennusmateriaali: 
Betoni
Rakennusvuosi: 
1978
Energialuokka: 
C (2007) ei voimassaolevaa todistusta
Katto: 
Tasa/huopa
Hissi: 
On
Tontti: 
Oulun kaupunki
Vuokra-aika: 
31.12.2045
Lunastus: 
Ei ole
Lisätietoja: 
10/10M laajakaistayhteys sisältyy hoitovastikkeeseen. Toteutustekniikka kaapeli. Tallentavat valvontakamerat otettu käyttöön syksyllä 2020. Ilmalämpöpumpun asennus viilennystarkoituksessa sallittu yhtiökokouksen päätöksellä 8/2020.

Korjaukset

Tehdyt korjaukset: 
2020 prv ylälasituksien huolto ja seinien maalausta. 2019 julkis. kuorielementtien saumojen uusimiset. prv palo-osastointi massaukset, 2018 esteettömän kulun toteuttaminen, lukitukset. 2017 lämmönvaihdin uusittu. 2016 hissien korjaus. prv lasien korjausta.2015 parvekelasit uusittu, huoneistojen kylpyhuoneiden kartoitus, lattiakaivojen ja läpivientien kunnostusta, taloyhtiön omistaman huoneiston kunnostaminen, 2014 porraskäytävien ovien kunnostus, 2013 iv perussäätö ja taajuusmuuntimet, ikkunat ja prv ovet uusittu, 2011 kuntoarvio, 2005 iv kanavat nuohottu, 2003 prv kunnostus
Kunnossapitotarveselvitys: 
PTS: 2024 saunaosastojen peruskorjaus, yleiset tilat. Piha-asfalttien painaumien paikkaaminen