Ukkostie 9

Avaa kuvagalleria

Sijainti kartalla

Huippusijainnilla, metsän reunaan rajoittuvalla OMALLA 829 m2 tontilla, 1-tasoinen tiilivuorattu omakotitalo. Saman katon alla myös lämmin autotalli ja tilava varasto.

Metsäalueeseen päin loivasti laskeva rinnetontti jolla on todella suojaisa etelään suuntautuva lasikatettu terassi ja takapiha. Täällä kelpaa kesäpäivistä ja omasta yksityisyydestä nauttia.

Huolellisesti suunniteltu ja toteutettu kokonaisuus, jossa rakennusmateriaalien laadukkuuteen ja kestävyyteen on panostettu aivan erityisesti. Kodin huonejako on myös suunniteltu hyvin toimivaksi ja avaralta tuntuvaksi.

Olohuoneen osalla viistokorotettu sisäkatto luo tilantuntua. Olohuoneen keskipisteenä lämmön ja tunnelman luojana on varaava vuolukivitakka. Etelään/länteen suuntautuvat ikkunat antavat runsaasti luonnonvaloa ja olohuoneesta on uloskäynti terassille. Olohuoneesta on yhteys keittiöön, kuitenkin siten että tiskipöytä ja liesi rajautuvat pois näköpiiristä oleskelutiloista katsottaessa. Tilavaan keittiöön sopii hyvin 6-hengen ruokailuryhmä. Kaappitilaa ja laskutasoa on sopivasti.

Kodin kolme tilavaa makuuhuonetta sijoittuvat talon vastakkaisiin kulmiin. Iso vaatehuone erottaa kaksi makuuhuoneista toisistaan mahdollistaen hyvän äänieristyksen huoneiden välillä. Kolmas, perheen vanhempien käyttöön sopiva huone sijaitsee talon toisella puolen ja sieltä on suora kulkuyhteys pesutiloihin.

Toinen kulkuyhteys pesu- ja saunaosastolle on kodinhoitohuoneen kautta, josta myös uloskäynti katetulle terassille ja takapihalle. Terassilta on ovi lämpimään varastohuoneeseen, jonka kautta on kulku autotalliin. Tämä yhteys on erityisen toimiva esim. huonolla säällä, jolloin pääset katon suojassa autolta sisätiloihin. Varaston lisäksi säilytystilaa on autotallin yllä olevalla käyttöullakolla. Varaston yhteydessä on tekninen tila, jossa keskuspölynimuri, ilmanvaihtokone, lämmönvaihdin ja sähköpääkeskus saavat hurista ja raksuttaa asukkaita häiritsemättä. Autotallissa ja varastossa on myös vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmöllä, kuten asuintiloissakin. Autotallin moottoroitu ja kaukosäätimellä varustettu nosto-ovi (Crawford cd) on omistajan mukaan parasta laatua jota rahalla voi saada. Autotallin edessä olevaa pistorasiaa voi ohjata sisältä, tuulikaapista käsin.

Koneellinen ilmanvaihto on varustettu lämmöntalteenotolla sekä kaukolämmöllä toimivalla tuloilman esilämmityksellä. Kanavat on puhdistettu ja ilmamäärät säädetty säännöllisin väliajoin. Suodattimina on aina käytetty allergiaystävällistä mallia. Rakennusta on vuosien varrella hoidettu ja huollettu muutoinkin keskivertoa huolellisemmin.

Piha-alueilla on hyväkuntoinen nurmi, istutusaltaissa monivuotisia perennoja, havupuita ja maukasta satoa tuottava omenapuu. Takapihalla on käytännöllisesti erillinen puuvaja/ulkovälinevarasto. Kadun puolella kaunis koivuangervoaita kehystää tontin etureunaa ja kulkuväylät on viimeistelty tyylikkäästi kivetyksin.

Nimestään huolimatta Metelinkangas on todella rauhallinen asuinalue. Erityisesti tämän kiinteistön sijainti alueen perällä on kuin lintukoto, jonka ympäristössä ei ole autoliikenteen läpiajoa. Kaakkurin kattaviin palveluihin on vain lyhyt etäisyys kevyen liikenteen väyliä pitkin. Mm. kouluun ja päiväkotiin n. 3min kävelymatka, turvallisesti ilman autotien ylityksiä. Tästä ei enää paikka parane! Ota yhteyttä ja sovitaan tutustumisesta paikan päällä. Vapautuu alkuperäisiltä omistajiltaan sopimuksen mukaan.

Tarkista mahdollinen esittelyaika etuovi.com sivustolta

Yleistiedot

Paikkakunta: 
Oulu
Kaupunginosa: 
Kaakkuri, Metelinkangas
Postinumero: 
90420
Kunto: 
Hyvin pidetty, hyväkunto
Vapautuminen: 
Sopimuksen mukaan alkuperäisiltä omistajilta
Huoneet: 
4h+k+vh+khh+er.wc+ph+sa+katettu terassi
Kerros: 
1-tasoinen
Pinta-ala: 
120,2 m²
Kokonaispinta-ala: 
Kerrosala 177,2 m2. Lisäksi puuvaja/ulkovarasto.
Tyyppi: 
Omakotitalo
Alueen palvelut: 
Kaakkurin koulu ja päiväkoti n. 3min kävelyetäisyydellä (400-500m.) Kaakkurin liikuntakeskus n. 200m. Citymarket ja oheispalvelut n. 900m.
Liikenneyhteydet: 
Bussit, pyörätiet. Nopea ajoyhteys mm. moottoritielle, lentokentälle ja Kempeleeseen

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta: 
259 000€
Vesi: 
Oman kulutuksen mukaan
Sähkö: 
Käyttösähkö oman kulutuksen mukaan
Muut kustannukset: 
Jätehuolto, vakuutukset, hulevesimaksu. Varainsiirtovero 4% kauppahinnasta, ei ensiasunnon ostajalta.
Lämmityskustannukset: 
Kaukolämpö, nykyisillä asukkailla keskimäärin n. 120 euroa/kk. 3 asukasta, kulutus ollut n. 20 MWh/vuosi 2018.
Kiinteistövero: 
476,64 e/vuosi 2018

Asunnon sisustus ja materiaalit

Parveke/Piha: 
Lasikatettu terassi etelään. Suojaisa ja takapiha metsän reunassa.
Säilytystilat: 
Iso vaatehuone ja kaapistoja. Lämmin varasto.
Muut tilat: 
Lämmin autotalli ja varasto. Autotallista luukku käyttöullakolle.
Keittiö: 
Valkeat kaapinovet. Hyvin kaappitilaa ja työtasoa. Kestävät kivitasot. Kattava kodinkoneistus. Ikkunan edessä tila ruokapöydälle.
Kylpyhuone: 
Pääosin muuratut seinät. Vedeneriste: Ardulan 8+9. Laasti ja silikonit: Ceresit. Wc-istuin ja allaskalusteet. Lisäksi kodissa on erillinen wc. Pesuhuoneeseen on kulku kodinhoitotilasta/pukuhuoneesta.
Sauna: 
Tilava laudemalli. Ikkuna ulos. Sähkökiuas. Kiuas seinä laatoitettu.
Seinät: 
Maali/tapetti
Lattiat: 
Eteinen ja keittiö isoa laattaa. Olohuoneessa tammiparkettia. Makuuhuoneissa muovimatot
Katot: 
Valkea rappaus, upotettuja valaisimia

Kiinteistö / Talo

Autopaikat: 
Tilava autotalli, pihalla lisäksi tilaa kahdelle autolle
Lämmitys: 
Kaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys kauttaaltaan
Ilmanvaihtojärjestelmä: 
Koneellinen lämmöntalteenotolla ja tuloilmanlämmityksellä, joka toimii kaukolämmöllä. Kanavat puhdistettu 5-vuoden välein ja ilmamäärät säädetty.
Rakennusmateriaali: 
Puurunko/tiilivuoraus. Maanvarainen betonilaatta, aito sokkeli. Ristikoolauksen alla on ylimääräinen finfoam eristepala.
Rakennusvuosi: 
2001-2002.
Energialuokka: 
Energiatodistusta ei ole vielä laadittu.
Katto: 
Harja/Ormax-tiili. Kondens.suojattu aluskate.
Tontti: 
Oma, puistoalueeseen rajoittuva tontti 829 m2

Korjaukset

Tehdyt korjaukset: 
Ilmanvaihtokanavat nouhottu ja säädetty 5-vuoden välein. Autotallin puolelta otsalaudat ja päätykolmiot maalattu (Tikkurilan ultra f157). Keskuspölynimuri uusittu.