Torikatu 57 B

Avaa kuvagalleria

Sijainti kartalla

Hyvänmallinen 1.kerroksen pikkukaksio rauhallisella paikalla palveluiden ja keskustan läheisyydessä. Asunnolla mukava sijainti talon eteläpäädyssä ja suuri lasitettu parveke suuntautuu länteen iltapäivä/ilta-auringon puolelle.

Olohuone ja keittiötila ovat yhtenäinen, avara kokonaisuus. Keittiö on remontoitu v.2012 pirteän punaisilla kalusteilla. Hyväkuntoiset laminaatit, joita ei ole asennettu vanhojen materiaalien päälle vaan pohjatyöt on tehty kunnolla. Seinät maalipinnoin.

Taloyhtiö on omalla tontilla ja kaukolämmössä. Taloudellinen tilanne on ollut vakaa, velkaa ei ole. Kunnostuksia tehdään tarpeen mukaisesti. Viemäriputket ovat pääosin muovia, kylmävesiputket sinkittyä terästä, lämmin kuparia.

Kellarikerroksessa ovat siistit yhteiskäytössä olevat tilat; sauna, pesuhuone, kuivaushuone ja varastokomerot.

Kattavat palvelut ja liikuntapaikat ovat kävelyetäisyydellä. Mm. lähikauppaan vain n. 30m. Heinäpään palloiluhalli ja pelikentät n. 500m etäisyydellä.

Tarkista mahdollinen esittelyaika etuovi.com sivustolta

Yleistiedot

Paikkakunta: 
Oulu
Kaupunginosa: 
Heinäpää
Postinumero: 
90120
Kunto: 
Hyvä/tyydyttävä
Vapautuminen: 
Heti vapaa
Huoneet: 
2h+kk+kh+lasitettu länsiparveke
Kerros: 
1.krs - ei maantasalla
Pinta-ala: 
43,5 m²
Tyyppi: 
Kerrostalo
Alueen palvelut: 
Lähikauppa n. 30m. Urheilupaikat n. 500m säteellä. Limingantullin sekä keskustan palveluihin n. 700m. Hammashoitola n. 300m.
Liikenneyhteydet: 
Bussit, pyörätiet

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta: 
83000 €
Velaton hinta: 
83 000€
Hoitovastike: 
156,60 e/kk
Vesi: 
20 e/hlö/kk
Sähkö: 
Käyttösähkö oman kulutuksen mukaan
Muut kustannukset: 
Varainsiirtovero 2% kauppahinnasta, ei ensiasunnon ostajalta

Asunnon sisustus ja materiaalit

Parveke/Piha: 
Iso lasitettu parveke länteen
Säilytystilat: 
Kaapistot
Keittiö: 
Remontoitu v.2012. Pirteän punaiset kalusteet. Toimiva avokeittiömalli. Talon päätyyn etelään suuntautuva ikkuna antaa luonnonvaloa.
Kylpyhuone: 
Toimiva tila, jossa wc-istuin, lavuaari, suihkutila takanurkassa. Vesikalusteet on vaihdettu jokunen vuosi sitten. Paikka ja liitäntä pyykinpesukoneelle. Tila on kunnostuksen tarpeessa.
Sauna: 
Taloyhtiöllä
Seinät: 
Pääosin maalipinnat
Lattiat: 
Laminaattia (alla askeläänieriste ja betoni)
Katot: 
Valkea ruiskutasoite

Taloyhtiö

Taloyhtiö: 
Asunto Oy Oulun Torikatu 57
Asuinhuoneistoja: 
32
Yhtiön tilat: 
Sauna, pesutupa, kuivaushuone, mankeli, ulkoiluvälinevar, askarteluhuone, väestönsuoja, lämmönjakohuone, varastot (3kpl)
Autopaikat: 
20 kpl
Lämmitys: 
Kaukolämpö
Ilmanvaihtojärjestelmä: 
Koneellinen poisto
Isännöitsijä: 
Suomen Kiinteistöpalvelut Martti Piipponen
Rakennusmateriaali: 
Teräsbetoni elementti
Rakennusvuosi: 
1975
Energialuokka: 
D (2013)
Katto: 
Tasa/huopa
Hissi: 
Ei ole
Tontti: 
Yhtiön oma
Lisätietoja: 
Kaapeli-tv. Käyttövesijohdot: kylmä/sinkitty teräs, lämmin/kupari. Viemärit: lattian alla Uponal- ja muualla Uponyl muoviviemäri. Ulkopuoliset viemärit 1. kaivoon saakka Uponal.

Korjaukset

Tehdyt korjaukset: 
Vesikatteen hulevesiviemärin sukitus/pinnoitus 2018. Julkisivu- ja parveke huoltokorjauksia 2016. Pohjavesipumppu uusittu 2013. Vesikatteen huoltokorjaukset 2012, lämmönjakoh. alajakokeskus uusittu 2011, lukot uusittu 2005, ulko-ovet uusittu, parvekelinjat kunnostettu 2004, parvekeseinien lisäeristys 1997
Kunnossapitotarveselvitys: 
Kunnossapitotarveselvitys seuraavalle viidelle vuodelle: Päällysrakenteiden kunnossapitokorjauksia, piha-aidan kunnossapitokorjaus, jäteaseman uusiminen, tarvittavat ikkunoiden huoltokorjaukset, parvekkeiden huoltomaalaukset ja korjaukset, käyttövesiputkiston ja viemäreiden kuntotutkimus, lämmitysjärjestelmän tasapainotus, tarvittaessa patteriventtiilien uusiminen. Päätökset toteutuksesta ja rahoituksesta tehdään aikanaan tulevissa yhtiökokouksissa.