Sarvipöllönkuja 12 B

Avaa kuvagalleria

Sijainti kartalla

Ideasta elämäsi kotiin!

Hyvä / peruskuntoinen koti mukavalla alueella, lähellä lapsiperheen palveluja. Tilat kahdessa tasossa ja tilavat huoneet. Kaukolämpöyhtiö, jossa lämmitys sisältyy vastikkeeseen.

Keittiössä vaaleat kaapistot puureunalistoin ja hyvä tila ruokailuryhmälle, näkymät etupihan puolelle. Keittiöstä yhteys  olohuoneeseen, josta käynti lounaispuolen aurinkoiselle pensasaidatulle pihalle ja katetulle terassille. Alakerrassa erillinen wc, jossa paikka myös pyykkihuollolle.

Valkeaksi maalattu portaikko johdattaa yläkertaan, jossa kaksi tilavaa makuuhuonetta ja molemmissa kivasti komeroita säilytykseen. Uusi tyylikäs pesuhuone uusittu 5/2019. Pesuhuoneen yhteydessä kodin toinen wc. Hyvin tilaa myös pyykkikoneelle, mikäli haluat sijoittaa sen mielummin yläkertaan. Tilava ikkunallinen sauna.

Oma irtainvarasto asunnon edustalla. Autopistokepaikka jokaiselle asunnolle. Lapsille pihapiirissä oma leikkipiha, sekä alueella leikkipuistoja. Luistelukenttä vieressä ja mukavat ulkoilumaastot.

Lähikaupat K-market ja Sale, sekä koulut ja päiväkodit lähellä. Nopeat yhteydet myös Kauppakeskus Ideaparkiin ja Ruskon Citymarkettiin.

Tarkista mahdollinen esittelyaika etuovi.com sivustolta

Yleistiedot

Paikkakunta: 
Oulu
Kaupunginosa: 
Kuivasjärvi
Postinumero: 
90540
Kunto: 
Hyvä / peruskuntoinen
Vapautuminen: 
Heti vapaa!
Huoneet: 
3h+k+ph/wc+sa+erill.wc+katettu terassi+piha
Kerros: 
1-2
Pinta-ala: 
80,0 m²
Tyyppi: 
Rivitalo
Alueen palvelut: 
Lähikaupat K-market ja Sale, sekä koulut ja päiväkodit lähellä. Nopeat yhteydet myös Kauppakeskus Ideaparkiin ja Ruskon Citymarkettiin.

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta: 
86 696 €
Velkaosuus: 
9804 €
Velaton hinta: 
96 500€
Hoitovastike: 
200 € / kk
Rahoitusvastike: 
112 € / kk
Vesi: 
16 € / hlö / kk
Sähkö: 
Käyttösähkö, oman kulutuksen mukaan
Muut kustannukset: 
Ylimääräinen hoitovastike 136 €/kk kerätään toistaiseksi. Autopistokepaikka 10 €/kk. Yhtiölaina piharemonttilainaa n. (9804) € per 31.12.2018. Korko 0,85 %, laina päättyy 30.6.2026. Mikäli lainan maksaa kerralla pois, jää rahoitusvastike pois. Yhtiöllä on lisäksi shekkitili, jonka lainaa ei voi maksaa pois.

Asunnon sisustus ja materiaalit

Parveke/Piha: 
Katettu terassi ja pensasaidattu piha, lounas
Säilytystilat: 
Komerot
Muut tilat: 
Irtainvarasto asunnon edustalla
Keittiö: 
Keittiössä vaaleat kaapistot ja normaali koneistus. Hyvä tila ruokailuryhmälle ja näkymät etupihalle.
Kylpyhuone: 
Uusittu täydellisesti taloyhtiön toimesta 5/2019. Tilava tyylikäs pesuhuone / wc, sekä hyvin tilaa pyykkikoneelle. Alak. erill. wc, jossa pyykkikoneelle paikka.
Sauna: 
Panelia, sähkökiuas, ikkuna, lasiovi.
Seinät: 
Siistit maalipinnat.
Lattiat: 
Kaunis vaaleanharmaa laminaatti.

Taloyhtiö

Taloyhtiö: 
Asunto Oy Kuivaspöllö
Asuinhuoneistoja: 
16
Autopaikat: 
Pistokkeet 16 kpl, jokaselle huoneistolle paikka.
Lämmitys: 
Kaukolämpö
Ilmanvaihtojärjestelmä: 
Koneellinen poisto
Isännöitsijä: 
Isännöinti Vuorma Oy / Ulla Pitkänen
Rakennusmateriaali: 
Betoni, puu
Rakennusvuosi: 
1981
Energialuokka: 
D (2013)
Katto: 
Harja, huopa
Tontti: 
4464 m2
Vuokrantaja: 
Oulun kaupunki
Vuokra-aika: 
31.12.2040

Korjaukset

Tehdyt korjaukset: 
Huoneiston B6 seinä- ja sokkelirakenteen sekä ilmanvaihdon korjaustyöt, toisen maanalaisen lämpökanaalin uusiminen 12/2018. Putkistojärjestelmien kuntoarvio ja vesikaton kuntokartoitus 2018. Pihan kuivatusremontti kesällä 2016. B7- ja B8 ulkoseinän alaosien korjaus/kengittäminen 2014. Sadevesijärjestelmän korjaus, IV-kanavaston puhdistus 2011. Ulko-ovien uusiminen 2009. Terassinovien uusiminen 2006. Vesikatto-, ilmastointiperuskorjaus sekä ulkomaalaus 2002. Lämmitysverkon tasapainoitus 2001.
Tulevat korjaukset: 
Ylimääräinen yhtiökokous (11/2018) päättänyt käynnistää korjausten suunnittelutyöt kaikkien huoneistojen tiivistyskorjauksista ja ilmanvaihdon parantamisesta ja päättänyt käynnistää korjausten suunnittelutyöt neljän huoneiston (A2, A3, A4 ja B10) seinä- ja sokkelirakenteiden korjauksiin liittyen. Tehty kaikkia huoneistoja koskeva märkätilojen kosteuskartoitus. Ylimääräinen yhtiökokous päättänyt toteuttaa huoneistojen B9 ja B11 märkätilaremontit.
Kunnossapitotarveselvitys: 
2018-2022: Salaojien ja sadevesiviemärien huuhtelu ja kuvaus 2019. Julkisivujen huoltomaalaus, tarkistus ja tarvittavat korjaukset 2019- . Sähköjärjestelmien tarkistus 2019. IV-kanavien puhdistus 2021.