Pennantie 6 A

Avaa kuvagalleria

Sijainti kartalla

Erinomaiselta sijainnilta kattavien palveluiden, Oulujoen ja hyvien liikenneyhteyksien ääreltä myydään vuokrattuna luhtitalon yläkerran tilava yksiö. Pitkäaikainen, siisti asukas.

Taloyhtiö on omalla tontilla ja kaukolämmössä! Asunnon hallintaan ja hintaan sisältyy autokatospaikka, jonka arvo olisi erillisosakkeena vähintään n.5000€.

Asunnossa on tupakeittiö-mallinen pohjaratkaisu. Oma sauna ja kylpyhuone, jossa on hyvin tilaa pyykinpesukoneelle. Erillinen, ikkunallinen wc. Lisäksi huoneiston levyinen parveke sisältäen oman ulkovaraston. Parvekkeelta ja ikkunoista on avarat näkymät.

Asuntoon on tehty v.2018 pintaremonttia ja kodinkoneita uusittu. Eteisessä on runsaasti kaappitilaa ja hengarikaappi ulkovaatteille, kengät voi jättää tuulikaappiin välioven taakse.

Yhtiössä on tehty hyviä kunnostuksia; mm. pihan kuivatusurakka, jossa tehty salaojitukset, sadevesien poistoviemäröinti, maanmuokkausta ja asfalttipinnotteiden uusiminen. Rakennukset on pidetty hyvässä maalissa, katot kunnossa ja kaukolämmön moottori uusittu. Hoitovastike sisältää lämmityksen ja yhtiön hoitokulujen lisäksi kaapeli-tv:n kylmän veden käytön. Lämpimän veden kulutuksesta maksetaan huoneistokohtaisen mittauksen mukaan.

Alueella on erittäin hyvä vuokrattavuus mm. Oysin ja terveydenhuolto-oppilaitoksen sekä keskustan läheisyyden ja hyvien kulkuyhteyksien ansiosta. Oma tontti, kaukolämpö ja asuntokohtainen autokatospaikka ovat pelkkää plussaa hyvän sijainnin lisäksi.

Tarkista mahdollinen esittelyaika etuovi.com sivustolta

Yleistiedot

Paikkakunta: 
Oulu
Kaupunginosa: 
Värttö
Postinumero: 
90230
Kunto: 
Siisti, peruskuntoinen
Vapautuminen: 
Myydään vuokrattuna 590€/kk+ vesi kulutuksen mukaan ja sähkö.
Huoneet: 
1h+kk+ph+sa+er.wc+parveke+var+autokatos
Kerros: 
2/2
Pinta-ala: 
40,5 m²
Tyyppi: 
Luhtitalo

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta: 
84145,35 €
Velkaosuus: 
5654,65 €
Velaton hinta: 
89 800€
Hoitovastike: 
149,85 e/kk
Rahoitusvastike: 
151,08 e/kk
Yhtiövastike: 
300,93 e/kk (hoitovastike + rahoitusvastikkeet)
Vesi: 
Lämmin vesi mittauksen mukaan, ennakkomaksu 10 e/hlö/kk. Tasauslaskutuksella 10e/m3.
Sähkö: 
Oman kulutuksen mukaan käyttösähkö
Muita maksuja / lisätietoja maksuista: 
Autopaikkamaksu 7,50 e/kk. Velkaosuus sisältää 6 eri lainaa, kts. lisätiedot isännöitsijäntodistuksesta. Varainsiirtovero 2% kauppahinnasta.

Asunnon sisustus ja materiaalit

Parveke/Piha: 
Lähes huoneiston levyinen parveke, oma ulkovarasto
Säilytystilat: 
Hyvin kaappitilaa sekä varasto
Keittiö: 
Valkeat kaapistot. Kattava, v.2018 uusittu laadukas koneistus. Ikkunan edessä tila ruokapöydälle. Käynti parvekkeelle.
Kylpyhuone: 
V. 2018 uusittu: laadukas suihkukaappi, hana ja suihku, listoituksia, muuten alkuperäinen (maalatut kaakeloinnit). Hyvä tila pyykinpesukoneelle ja kuivaustelineelle/pyykkikorille. Lisäksi erillinen wc. Laattalattia, maalipintaiset seinät, valkeat kalusteet, ikkuna ulos. Wc-istuin uusittu v.2020.
Sauna: 
Lasiovi uusittu v.2018. Siistit lauteet ja paneloinnit
Seinät: 
Ehjät maalipinnat
Lattiat: 
Parkettia
Katot: 
Puupaneli
Lisätietoja: 
2017 osakas aukaissut saunan puolelta paneelia ja tarkastettu saunan ja kph:n välinen seinä. Tarkastanut Ins.tsto Ratekta Oy 30.8.2017. Kosteutta tai vaurioita ei havaittu. 21.11.2017 ilmoitettu suihkukaapin asennus, suihkun ja hanan vaihto, pintojen maalauksia ja astianpesukoneen asennus, ilmoitettu tekijäksi Oulun Kuivaustekniikka Oy. Isännöitsijäntodistuksesta lisätietoa v.2009 tehdystä märkätilatarkastuksesta.

Taloyhtiö

Taloyhtiö: 
Asunto Oy Ensikastelli
Asuinhuoneistoja: 
11
Yhtiön tilat: 
Ulkovälinevarasto
Autopaikat: 
Huoneiston hallintaan sisältyy autokatospaikka
Lämmitys: 
Kaukolämpö
Ilmanvaihtojärjestelmä: 
Koneellinen poisto
Isännöitsijä: 
Op Koti
Rakennusmateriaali: 
Kivi/metalli
Rakennusvuosi: 
1985
Energialuokka: 
D(2018)
Katto: 
Harja/pelti
Hissi: 
Ei
Tontti: 
Yhtiön oma
Lunastus: 
Ei ole
Lisätietoja: 
Osakkaiden teettäessä märkätilaremonttia yhtiö korvaa vesieristystarvikkeita. Vesieristyksien korvausperiaatteita on käsitelty yhtiökokouksessa 2014. Kaapeli-tv.

Korjaukset

Tehdyt korjaukset: 
Mm. B-rapun takapihan puolella olevien alkuperäiskuntoisten kasvihuoneiden entrausta 2022. Kaukolämmön venttiilin + moottorin uusinta lämmönjakohuoneessa 2021. wc-istuimien ja vesmittareiden uusintaa joihinkin huoneistoihin, yhden kylpyhuoneen vesivaurionkorjaus 2020. Huoneistojen märkätilakatselmukset, kuntoarvion teettäminen ja PTS päivitys 2018. Lämpöverkoston ja pattereiden huuhtelut 2017. Puiden kaatoa, A2 patterivuotovahingon korjaustyöt, patteri- ja varoventtiilihuoltoa, autokatoksen ja postilaatikkokatoksen valohuoltoa 2016. Autopistokkeisiin kellolaitteet, valojen huoltokorjauksia, patterihuoltoja, B11 mh kattorakenteen lämpövuodon korjaus 2015. Vesikatteet, sokkelit ja julkisivut maalattu, korvausilmaventtiilejä huoneistojen tuuletusluukkuihin 2014. Syöksytorvien ja rännien uusiminen, märkätilojen seurantakatselmus 2013. Pihan kuivatus, salaojat, patolevyt ja sadevesiviemäri, pintojen muotoilut ja asfaltointien uusimista 2013. Rakennettu pihalle talovarasto, huoneistojen patteriventtiilit+termostaatit ja linjasäätöventtiilit uusittu, verkoston tasapainotus 2011. PTS laadittu, märkätilakatselmukset huoneistoihin, vesikaton harjapeltien tiivistystyö 2009. Kaukolämmön alajakokeskus uusittu 2006. Kalvopaisunta-astia uusittu 1992.
Kunnossapitotarveselvitys: 
V.2018 kuntoarvion pohjalta laaditun pitkäntähtäimen suunnitelman mukaan hallituksen tekemä esitys: ikunoiden kittilistat/huoltokorjaukset ajankohtaiset, A-talon kattosilta asennus, B-talon katon huolto /paikkamaalaus (lähtenyt muutama maalipala irti), alkuperäiset kylpyhuoneet seurannassa 3kpl.