Peltokatu 2

Avaa kuvagalleria

Sijainti kartalla

Ideasta elämäsi kotiin!

Hissitalon 2.asuinkerroksen tilava kolmio jossa avara läpitalon pohjaratkaisu. Tilava olohuone ja ruokailutila yhdistyvät saumattomasti toisiinsa. Oleskelutilan jatkeena on koko huoneiston levyinen, lasitettu eteläparveke. Parvekeovet on juuri uusittu. Mukavan kokoiset makuuhuoneet sijoittuvat talon toiselle puolelle, molemmissa kaapistoja vaatesäilytykseen. Remontoidussa kylpyhuoneessa on tila pyykinpesukoneellekin.

Taloyhtiöllä on oma tontti ja omistuksessaan yksi 44,5 m2 huoneisto, josta vuokratuloa yhtiölle. Talosta on pidetty huolta suunnitelmallisuudella ja ajantasaisilla kunnostuksilla. Viimeisimmäksi on vasta syksyllä v.2020 uusittu huoneistojen parvekeovet, kattaen osan urakasta aiempien vuosien vastikeylijäämällä ja loput tasapuolisesti samansuuruisin huoneistokohtaisin osuuksin. Huoneiston osuus oven uusimisesta on jo kokonaan maksettu.  

Katutasossa sijaitsevat yhteistilat ovat helposti tavoitettavissa. Ulkovälinevarasto, talousvarasto, pesutupa sisältäen mankelin ja kuivaushuoneen koneellisella puhaltimella, v.2018 kunnostettu tyylikäs saunaosasto, jossa uima-allas. Huoneistokohtaiset varastot ovat myös katutason kerroksessa lämpimässä tilassa.

Yhtiön osakkeet ovat vaihtaneet omistajaa vain harvakseltaan, josta päätellen asukkaat viihtyvät hyvin tässä talossa! Sijainti onkin hyvä, keskusta ja palvelut sekä Hollihaan mukavat ulkoilumaastot jossa mm. venesatama ovat vain kävelyetäisyydellä. 

Tarkista mahdollinen esittelyaika etuovi.com sivustolta

Yleistiedot

Paikkakunta: 
Oulu
Kaupunginosa: 
Heinäpää
Postinumero: 
90120
Kunto: 
Hyväkuntoinen
Vapautuminen: 
Noin 1-2 kk
Huoneet: 
3h+k+kh+lasitettu parveke
Kerros: 
2/4
Pinta-ala: 
80,5 m²
Tyyppi: 
Kerrostalo
Alueen palvelut: 
Heinäpään K-Kauppa, Sale Puistolinna, koulut, päiväkodit, monipuoliset urheilumahdollisuudet, Keskustan ja Heinäpään kattavat ja monipuoliset palvelut
Liikenneyhteydet: 
Bussit, pyörätiet

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta: 
158000 €
Velkaosuus: 
0 €
Velaton hinta: 
158 000€
Hoitovastike: 
235 €/kk
Vesi: 
Lämmin vesi kulutuksen mukaan, 8 €/m3
Sähkö: 
Käyttösähkö kulutuksen mukaan
Muut kustannukset: 
Autopaikka 10 €/kk. Sauna 1 hlö 10€/kk, sauna perhe 14 €/kk. Pesutupa 6,80 €/kk. Varainsiirtovero 2% kauppahinnasta, ei ensiasunnon ostajalta.

Asunnon sisustus ja materiaalit

Parveke/Piha: 
Lasitettu parveke, etelään
Säilytystilat: 
Komerot
Muut tilat: 
Irtainvarasto
Keittiö: 
Kaapistot, välitilan kaakeloinnit ja tasot v.2005 (Keittiöjätti) Bosch-kodinkoneet.
Kylpyhuone: 
Remontoitu v.2007. Tila ja liitäntä pyykinpesukoneelle. Wc-istuin ja allaskalusteet. Suihkuseinä ja vesikiertoinen pyyhepatteri.
Sauna: 
Taloyhtiöllä, peruskorjattu v.2018. Lisäksi uima-allas.
Seinät: 
Maalipinnoin
Lattiat: 
Laminaattia
Katot: 
Valkea maali

Taloyhtiö

Taloyhtiö: 
Asunto Oy Peltokatu 2
Asuinhuoneistoja: 
32
Yhtiön tilat: 
Sauna, uima-allas, pesulaosasto, ulkoiluvälinevarastot, irtainvarastot, vss, talouskellarit, askarteluhuone
Autopaikat: 
22 kpl, jako jonotuksen mukaan.
Lämmitys: 
Kaukolämpö
Ilmanvaihtojärjestelmä: 
Koneellinen poisto
Isännöitsijä: 
Tuiran Isännöitsijätoimisto Oy / Erkki Piekkari
Rakennusmateriaali: 
Betonielementti
Rakennusvuosi: 
1977
Energialuokka: 
C
Katto: 
Tasakatto, huopakate
Hissi: 
On
Tontti: 
Oma tontti, 1919 m2
Lunastus: 
Ei ole
Lisätietoja: 
Yhtiön omistuksessa on yksi asuinhuoneisto, josta vuokratuloa. Saunaosastolla on uima-allas. DNA kaapeli-tv.

Korjaukset

Tehdyt korjaukset: 
Parvekeovet uusittu 2020. Ulkovalot ja valokuvut uusittu led valoiksi 2019. Saunaosaston peruskorjaus, lämmön ja lämpimän veden vaihtimet uusittu 2018. Porraskäytäviin led- liiketunnistinvalaistus 2017. Betonisen raja-aidan maalaus 2016. Iv-kanavien puhdistus 2015. Raja-aidan osittainen uusiminen, ulko-ovien uusiminen 2014. Kellarikäytävän, pesutuvan sekä kuivaushuoneen lattia pinnoitettu 2013. Parvekkeiden käsijohteet uusittu 2012. Kylmäkellarin kompressori uusittu 2011. Pihan peruskorjaus, uudet autolämmitystolpat 2010. Saunan löylyhuoneen kunnostus 2008. Jätekatoksen rakentaminen (yhteinen naapuritalon kanssa) 2007. Parvekkeiden peruskorjaus 2004. Vesikaton pinnoite uusittu 1999.
Kunnossapitotarveselvitys: 
Kunnossapitotarveselvitys 2020-2024: Lämpöjohtoverkoston tasapainotus ja uudet patteriventtiilit. Taloyhtiössä yhtiökokouksessa 2020 on keskusteltu käyttövesiputkien kunnostussuunnitelman teettämisestä v. 2021 ja päätöksenteko keväällä 2022. Viemärit ovat muovia.