Pöllönkuja 3

Avaa kuvagalleria

Sijainti kartalla

Hyväkuntoinen 1-tasoinen päätyasunto suositulla alueella. Asunnon pohjaa on muokattu alkuperäisestä mallista huomattavasti toimivammaksi. Näin ollen on saatu yhtenäinen ja avara olohuone/keittiö kokonaisuus jossa hyvin tilaa isollekin ruokailuryhmälle. Olohuone on helposti kalustettava.

Kaikki kodin kolme makuuhuonetta ovat mukavan kokoisia ja sisältävät vaatekaapistot. Eteisaulassa on erillinen pieni wc ja pesuhuoneen yhteydessä on kodin toinen wc-istuin. Kodinhoitohuoneessa on mukavasti kaappitilaa ja laskutasoa. Kodinhoitotila, pesuhuone ja sauna on remontoitu v.2019-2020 vaihteessa. Kaikki kodin pinnat on uudistettu kauttaaltaan vuosien varrella, eikä mitään välitöntä kunnostamisen tarvetta ole nähtävissä. Värimaailma on harmoninen ja aikaa kestävä.

Asunnon molemmin puolin on omat piha-alueet ja terassit. Etupuolella suojaisa pensas/aita kehystää oleskelupihan ja aurinkoisen pation. Oma ulkovarasto sijaitsee käytännöllisesti etupihan puolella.

Taloyhtiössä on tehty iso kengitysurakka, sisältäen kylpyhuonesaneeraukset. Samassa yhteydessä on uusittu myös ikkunat. Huoneistoon kohdistuva velkaosuus muodostuu edellä mainituista. Se on maksettavissa pois kaupanteon yhteydessä jolloin rahoitusvastike poistuu. Hoitovastike on edukas, vain 2,70 e/m2.

Rauhallinen sijainti umpikujaan päättyvän kadun perällä, jossa ei ole läpiajoliikennettä. Kuivasjärven kattavat peruspalvelut, kuten koulut ja päiväkodit ovat lyhyellä kävelyetäisyydellä. Erinomainen paikka lapsiperheelle.

Tarkista mahdollinen esittelyaika etuovi.com sivustolta

Yleistiedot

Paikkakunta: 
Oulu
Kaupunginosa: 
Kuivasjärvi
Postinumero: 
90540
Kunto: 
Hyvä
Vapautuminen: 
Sopimuksen mukaan
Huoneet: 
4h+k+khh+ph+sa+2wc+terassit+pihat
Kerros: 
1-tasoinen
Pinta-ala: 
94,0 m²
Tyyppi: 
Rivitalo
Alueen palvelut: 
Kuivasjärven peruspalvelut, koulut ja päiväkodit kävelyetäisyydellä.
Liikenneyhteydet: 
Bussit, pyörätiet

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta: 
119169,76 €
Velkaosuus: 
39830,24 €
Velaton hinta: 
159 000€
Hoitovastike: 
253,80 e/kk
Rahoitusvastike: 
195,79 e/kk
Vesi: 
18 e/hlö/kk
Sähkö: 
Käyttösähkö oman kulutuksen mukaan
Muut kustannukset: 
Autopaikkamaksu 3,40 e/kk. Varainsiirtovero 2% kauppahinnasta, ei ensiasunnon ostajalta.

Asunnon sisustus ja materiaalit

Parveke/Piha: 
Pihaa ja terassit asunnon molemmin puolin.
Säilytystilat: 
Komerot. Ulkovarasto.
Keittiö: 
Vaalea, avara keittiö. Runsaasti kaappitilaa ja työtasoa. Kattava kodinkoneistus, täyskorkeat kylmäkoneet.
Kylpyhuone: 
Uusittu kokonaan joulukuussa v.2019. Kaakeleiden väritys on aikaa kestävä. Wc-istuin, allaskalusteet ja suihkuseinämä. Ikkuna antaa luonnonvaloa. Mukavuuslattialämmitys. Kodinhoitohuone on myös uusittu samassa yhteydessä ja asennettu mukavuuslattialämmitys.
Sauna: 
Uusittu pesuhuoneremontin yhteydessä. Ikkuna ulos.
Seinät: 
Maali/tapetti
Lattiat: 
Huonetiloissa laminaattia, eteisessä laattaa.
Katot: 
Valkea puupaneli
Lisätietoja: 
Verhotangot eivät sisälly kauppaan.

Taloyhtiö

Taloyhtiö: 
Asunto Oy Helmipöllö
Asuinhuoneistoja: 
17
Autopaikat: 
Lämpöpistokepaikka. (Autokatospaikat vapautuessaan tarjotaan pisimpään asuneelle osakkaalle ja siinä järjestyksessä seuraavalle mikäli vapautuvat.)
Lämmitys: 
Kaukolämpö
Ilmanvaihtojärjestelmä: 
Painovoimainen
Isännöitsijä: 
Oulun Isännöintikeskus / Janne Väyrynen
Rakennusmateriaali: 
Tiili
Rakennusvuosi: 
1983
Energialuokka: 
C(2013)
Katto: 
Harja/pelti
Tontti: 
Oulun kaupungin vuokratontti
Vuokra-aika: 
31.12.2040 saakka
Lisätietoja: 
Ilmalämpöpumpun voi asentaa normaalia remontti-ilmoituskäytäntöä noudattaen. Kts. isännöitsijäntodistus lisätietoja. Ylimääräinen yhtiökokous pidetään 2.12.2020 klo 18.00 alkaen taloyhtiön pihamaalla. Asialistalla vastikekorotus ja korjausvastikkeen keräämisen aloitus. Vastikkeeseen 0,10€/neliö korotus 1.1.2021 alkaen ja korjausvastikkeeksi 0,44€/neliö. Korjausvastikkeella kerätään varat kengitysremontin takuuajan päättymisen jälkeiseen loppulaskuun.

Korjaukset

Tehdyt korjaukset: 
Ikkunat uusittu ja kaikki rakennukset kengitetty (Thermokengitys) sekä kylpyhuoneet saneerattu 2019-2020. Etuovet ja lukitus uusittu, autopistorasiat uusittu 2014. Katto puhdistettu, maalattu ja läpivientien tiivistys, iv-kanavien nuohous 2013. C-talon päädyn nurmikon korjaus, viemärit huuhdeltu koko taloyhtiössä, postilaatikot uusittu 2011. Piha-alueiden nurmialueita muokattu C-talon edustalta, autokatoksen etuosan laudoitus uusittu, laitettu loput ilmanvaihtoventtiilit, leikkipaikkojen sekä vieraspaikkojen viereisten nurmialueiden muokkaus sulamisveden sujuvamman virtauksen mahdollistamiseksi 2010. Salaojitus 2009. Lämmönjakohuoneen alajakokeskus uusittu 2005. Taloyhtiön huoneistojen kosteat tilat vesieristetty 2003.
Kunnossapitotarveselvitys: 
v.2020-2025. Harkinnassa jätekatokset/varaston rakentaminen, patteri- ja vesijohtoverkoston sulku- ja linjasäätöventtiilien uusiminen, lämmön tasapainotus. Sadevesikaivon lisääminen C 14 huoneiston edustalle. Katon läpivientien, välipohjien ja katteen kuntotarkastus. Kuntoarvion päivitys. Ulkovalaistus.