Ojavainiontie 10 B

Avaa kuvagalleria

Sijainti kartalla

Rauhallisella paikalla umpikujaan päättyvän tien perällä hyvänmallinen muuttovalmis koti! Sijainti talon päädyssä, joten ikkunoita on kolmeen suuntaan.

Olohuone ja ruokailutila ovat yhtenäinen avara tila, jossa olohuoneen osalta korotettu sisäkatto lisää tilantuntua. Keittiö on toimivasti ruokailutilan jatkeena hieman erillään. Keittiössä on mukavasti kaappitilaa ja työskentelytasoa johon välitilassa oleva ikkuna antaa luonnonvaloa. Kattava, laadukas kodinkoneistus.

Oleskelutilasta on käynti takapihalle ja aurinkoiselle terassille, jota kattaa osin yläkerran parveke.

Alakerrassa on käytännöllisesti yksi kodin makuuhuoneista, joka sopii hyvin vaikka työ-/vieras- taikka lasten leikkihuoneeksi. Eteisaulasta on käynti wc-tilaan, jossa myös suihku.

Yläkerrassa on kodin kolme muuta makuuhuonetta. Kahteen huoneista sopii parisänky ja toisesta isosta makuuhuoneesta on käynti parvekkeelle. Kodinhoitotila on käytännöllisesti pesuhuoneen yhteydessä yläkerrassa, jossa pääasiassa kodin vaatesäilytyskin. Aulatilan yhteydessä on vaatehuone ja makuuhuoneissa lisäksi kaapistoja. Pesuhuoneessa on myös wc-istuin ja allaskalusteet.

Yleisilmeeltään moderni koti, jossa pääosin ajattomat pintamateriaalit. Lämmitysmuotona on miellyttävä lattialämmitys kauttaaltaan kaukolämmöllä. Ilmanvaihto asuntokohtaisella ilmanvaihtokoneella, jossa lämmön talteenotto.

Huoneiston mukana myydään erillinen autotalliosake kauko-ohjattavalla nosto-ovella. Autopaikasta ei peritä erillistä maksua. Yhtiöstä on halutessaan mahdollisuus ostaa myös lämpöpaikka perheen toiselle autolle. Oma ulkovarasto on käytännöllisesti asunnon edessä sisäänkäynnin yhteydessä, lisäksi on vielä lämmin varastokomero yhtiön väestönsuojatilassa.

Kiinteistönhuoltoyhtiö hoitaa yhteiset piha-alueet, joten asuminen on helppoa ja vaivatonta.

Erinomainen sijainti kattavien palveluiden läheisyydessä. Lapsilla on turvallinen koulutie kevyen liikenteen väyliä pitkin ilman autotien ylityksiä. Etäisyys n. 600 m. Samalla etäisyydellä on mm. myös yksi alueen useista päiväkodeista, kirjasto, terveysasema, asukastupa. Kaikki kaakkurin keskuksen kattavat palvelut ovat aivan kävelyetäisyydellä. Alueelta hyvä liikennöinti keskustan, Kempeleen ja Oulunsalon suuntaan sekä nopea ajoyhteys esim. moottoritielle.

Tarkista mahdollinen esittelyaika etuovi.com sivustolta

Yleistiedot

Paikkakunta: 
Oulu
Kaupunginosa: 
Kaakkuri
Postinumero: 
90420
Kunto: 
Oikein hyvä
Vapautuminen: 
Heti vapaa ja muuttovalmis
Huoneet: 
5h+k+wc/kh+ph+sa+parveke+terassi
Kerros: 
1-2
Pinta-ala: 
107,0 m²
Tyyppi: 
Rivitalo
Alueen palvelut: 
Kaakkurin kattavat palvelut kävelyetäisyydellä.
Liikenneyhteydet: 
Bussit, pyörätiet.

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta: 
199000 €
Velaton hinta: 
199 000€
Hoitovastike: 
331,70 e/kk
Vesi: 
Mittauksen mukaan, ennakko 12 e/hlö/kk. Lämmin vesi 6,70 e/m3, kylmä vesi 3,95 e/m3.
Sähkö: 
Käyttösähkö oman kulutuksen mukaan
Muut kustannukset: 
Vastikkeeseen sisältyy DNA Welho laajakaista 2M. Mahdollisuus ostaa lisänopeutta. Varainsiirtovero 2% kauppahinnasta, ensiasunnon ostajalta vain autopaikkaosakkeesta.

Asunnon sisustus ja materiaalit

Parveke/Piha: 
Parveke ja terassi etelä/länsisuuntaan
Säilytystilat: 
Kaapistot, vaatehuone, ulkovarasto sekä lämmin varastokomero
Keittiö: 
Hyvänmallinen, toimiva keittiö. Mukavasti kaappitilaa ja työskentelytasoa. Välitilassa ikkuna antaa luonnonvaloa. Kattava kodinkoneistus. Ruokailutila on yhtenäistä avointa tilaa olohuoneen kanssa.
Kylpyhuone: 
Alakerrassa eteisaulan yhteydessä wc, jossa myös suihkutila. Toimii hyvin myös lasten märkien ulkovaatteiden kuivatuspaikkana. Yläkerrassa pesuhuone, jonka yhteydessä etualalla kodinhoitotilaa sekä wc-istuin ja allaskalusteet. Ikkuna antaa luonnonvaloa.
Sauna: 
Siistit paneloinnit. Ikkuna ulos.
Seinät: 
Vaaleat maali/tapettipinnat.
Lattiat: 
Tammiparkettia

Taloyhtiö

Taloyhtiö: 
As Oy Oulun Kuusirinne
Asuinhuoneistoja: 
16
Yhtiön tilat: 
Ulkoväline/pyörävarasto/väestönsuoja
Autopaikat: 
Autotalliosake AT 15, hp. 6000 euroa. Automatisoitu nosto-ovi kauko-ohjauksella. Mahdollisuus ostaa lisäksi myös lämpöpaikka pihalta.
Lämmitys: 
Kaukolämpö kauttaaltaan lattialämmityksenä
Ilmanvaihtojärjestelmä: 
Huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto, LTO
Isännöitsijä: 
Isännöintipalvelu Heikki Lahti, Arto Hamarinaho
Rakennusmateriaali: 
Puu
Rakennusvuosi: 
2013
Energialuokka: 
B (2013)
Katto: 
Pulpetti/kumibitumikermi
Rakentaja: 
Rakennus-hanka
Tontti: 
8132 m2
Vuokrantaja: 
Koy Oulun Ojavainiontie
Vuokra-aika: 
2072 saakka
Lisätietoja: 
11.4.2018 pidetyssä yhtiökokouksessa on päätetty että yhtiö voisi ostaa rakentajalta ylimääräisiä autopaikkoja. Hallituksella on valtuudet neuvotella autopaikkojen ostosta ja hinnasta. Hallituksella on valtuudet kerätä tarvittaessa maksimissaan yksi ylimääräinen hoitovastike autopaikkojen ostoon. Hallituksella on valtuudet laatia autopaikkasäännöt.

Korjaukset

Kunnossapitotarveselvitys: 
Merkittäviä kunnostustoimia ei ole tiedossa seuraavan viiden vuoden ajanjaksolle.