Noidankuja 4

Avaa kuvagalleria

Sijainti kartalla

Rauhallisella sijainnilla, omalla tilavalla kulmatontilla 1-tasoinen, moderni omakotitalo sekä lämmin autotalli/varasto. Pitkästä kappaletavarasta rakennettu yksilöllinen koti, jossa tilajako ja arjen toimivuus on harkiten suunniteltua. Rakennus- ja sisustusmateriaalien laadukkuuteen on panostettu. Mm. ikkunat ovat huurtumatonta lasia.

Keittiö ja olohuone sijoittuvat talon etelän puoleiseen päätyyn. Olohuoneen viistokorotettu sisäkatto avartaa tilavaikutelmaa ja ikkunat antavat runsaasti luonnonvaloa. Myös kodin sähköistykseen on kiinnitetty erityishuomiota ja pistorasioita löytyy runsaasti. Esimerkiksi olohuone on mahdollista kalustaa monin tavoin. Tyylikäs Domus-keittiö rajautuu oleskelutilasta puoliseinällä, jättäen taakseen tiskipöydän ja työtasot. Laadukas Bosch-kodinkoneistus sisältää täyskorkeiden kylmälaitteiden lisäksi erityishiljaisen, integroidun astianpesukoneen, induktiolieden ja pyrolyysitoiminnolla varustetun erillisuunin sekä kalusteeseen integroidun mikron. Keittiöstä on käytännöllisesti kulku lasitetulle terassille, jossa mukavaa oleskelutilaa varhaisesta keväästä pitkälle syksyyn. Terassilta on läpikulkuyhteys kodinhoitohuoneen kautta myös kodin pesutiloihin. Teknisen tilan käyntiovi on myös lasiterassin suojassa.

Paikalleen muurattu, kulmaluukullinen varaava takka on tunnelman ja lämmönluojana keskeisellä paikalla oleskelutilojen kupeessa.

Kodin neljä huonetta sijaitsevat rínnakkain talon toisessa päädyssä. Kolme tilavahkoa makuuhuonetta ja yksi työhuoneeksi suunniteltu tila, joka myös pienen lapsen makuuhuoneeksi sopiva. Erillinen wc on makuuhuoneet yhdistävän käytävän varrella. Kodinhoitotilasta on kulku pesutiloihin, jossa kodin toinen wc-istuin. Saunassa on varaus puukiukaalle. Kodinhoitotilan yhteydessä on vaatehuone, josta mm. lakanat, pyyhkeet, vieraspatjat, kausivaatteet ym. sisätiloissa säilöttävä tavara löytää paikkansa.

Eteisen liukuoven taakse kätkeytyy vaatesäilytyksen lisäksi kurasyöppö, jossa vesipiste sekä vesikiertoinen rättipatteri. Ihanteellinen tila kuivattaa kosteat ulkovarusteet.

Pääoven katoksen alta on käynti lämpimään varastoon, jonka kautta kulkuyhteys myös tilavaan autotalliin.

Koko kiinteistön lämmitysmuotona on kaukolämpö, joka jakautuu miellyttävästi lattiakiertoisena. Ilmanvaihto on tietysti koneellisesti lämmön talteenotolla. Talossa keskuspölynimuri, jonka lisävarusteena keittiössä ja eteisessä kätevät rikkaimut.

Etupihan liittymä ja pihakäytävät on asfaltoitu. Autotallin edessä on autokatos, jossa suunniteltu tila myös polkupyörille ja jäteastialle. Pihaan sopii useampikin auto. Autokatoksen sivussa on tilaa esim. asunto-auton tai peräkärryn pysäköintiin. Piha-alueella on hyväkuntoinen nurmi, jota reunustaa pensasaita. Takapihalla on puuvaja/varasto pihanhoitovälineille. Lapsille löytyy leikkimökki ja hiekkalaatikko.

Linnakangastalon kouluun ja alueen useisiin päiväkoteihin on kävelyetäisyys. Ajoyhteys mm. moottoritielle on sujuva uuden liittymän kautta. Kauppakeskus Zeppelinin ympäristössä oleviin palveluihin n. 2,5 km etäisyys ja mm. Kaakkurin Citymarketin läheisyyteen n. 3,6 km.

Tarkista mahdollinen esittelyaika etuovi.com sivustolta

Yleistiedot

Paikkakunta: 
Kempele
Kaupunginosa: 
Linnakangas
Postinumero: 
90450
Kunto: 
Oikein hyvä, hyvin pidetty
Vapautuminen: 
Sopimuksen mukaan
Huoneet: 
5h+k+wc+khh+vh+ph+sa+lasitettu terassi
Kerros: 
1-tasoinen
Pinta-ala: 
131,0 m²
Kokonaispinta-ala: 
193 m2 + puuvaja/var 9,6 m2
Tyyppi: 
Omakotitalo
Alueen palvelut: 
Linnakangastalon koulu ja päiväkoti n. 650m. Päiväkodit n. 600-700 m. Palloiluhalli n. 500m. K-market Kokkokangas 1,7 km. Kauppakeskus Zeppelin n. 2,5 km. Uimahalli, monitoimihalli, rautakauppa, Biltema, Lidl.

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta: 
319 000€
Vesi: 
Kulutuksen mukaan
Sähkö: 
Käyttösähkö oman kulutuksen mukaan
Muut kustannukset: 
Jätehuolto, vakuutukset, hulevesimaksu. Mahdollinen kaapeli-tv. Varainsiirtovero 4% kauppahinnasta, ei ensiasunnon ostajalta.
Lämmityskustannukset: 
Nykyisillä asukkailla kaukolämpö n. 140-150 e/kk.
Kiinteistövero: 
586,22 e/vuosi 2018

Asunnon sisustus ja materiaalit

Parveke/Piha: 
Lasitettu terassi. Pihalla hyvä nurmi, istutuksia ja pensasaitaa. Omenapuut ja mm. tyrnipensaita. Leikkimökki ja hiekkalaatikko.
Säilytystilat: 
Vaatehuone, kaapistot sekä lämmin varasto (n. 9,5m2)
Keittiö: 
Hyvänmallinen, tyylikäs Domus-keittiö. Runsaasti laatikostoja ja ylöstaittuvat yläkaappien ovet. Laadukas Bosch-kodinkoneistus. Induktioliesi ja erillisuuni pyrolyysitoiminnolla. Hiljainen astianpesukone ergonimisella käyttökorkeudella. Uloskäynti lasitetulle terassille. Ikkunan edessä tila 6-hengen ruokailuryhmälle.
Kylpyhuone: 
Nykyaikaiset kaakeloinnit. Wc-istuin ja käsienpesuallas. Pesutilojen seinät on muurattu. Pesuhuoneeseen on kulku kodinhoitohuoneen kautta, jonka yhteydessä vaatehuone. Kodinhoitotilasta on ulkokäynti lasitetulle terassille.
Sauna: 
Siistit haapalauteet. Kota-pilarikiuas. Varaus puukiukaalle. Kiuas seinät kiviainesta.
Seinät: 
Vaaleat, pääosin maalipintaiset.
Lattiat: 
Laadukas laminaatti huonetiloissa. Eteisessä ja kosteissa tiloissa laattaa.
Katot: 
Valkea mdf-panelointi. Runsaasti upotettuja valaisimia.
Lisätietoja: 
Paikallaan muurattu, varaava takka. Keskuspölynimuri. Eteisessä liukuoven takana kurasyöppö vesipisteellä ja seinällä vesikiertoinen rättipatteri. Pihalla puuvaja/ulkovarasto, leikkimökki, hiekkalaatikko ja pyykinkuivausteline.

Kiinteistö / Talo

Autopaikat: 
Lämmin autotalli ja autokatos, lämmitys kaukolämmöllä. Tallissa lattiakaivo ja vesiposti.
Lämmitys: 
Kaukolämpö, lattialämmityksenä kauttaaltaan
Ilmanvaihtojärjestelmä: 
Koneellinen, lto
Rakennusmateriaali: 
Puu
Rakennusvuosi: 
2012-2013
Energialuokka: 
A. ET-luku 150. (2013)
Katto: 
Harja, bitumikermi
Tontti: 
Oma tontti 1192 m2
Lisätietoja: 
Kunnallisen vesi- ja viemäriliittymän, kaukolämmön ja sähköliittymän lisäksi on kaapeli-tv liittymä ja valokuitu yhteys. Autotallissa kaivon ympärillä oleva pienin lattialämmityspiiri on jäätynyt kovalla pakkasella n. 4 vuotta sitten. Vuoto korjattu ja kuivatettu asianmukaisesti.