Multatie 10

Avaa kuvagalleria

Sijainti kartalla

Myllyojan suositulla omakotitalo-alueella, omalla tontilla sijaitseva omakotitalo. Todella rauhallinen sijainti umpikujaan päättyvän tien varrella.

Talon yhteyteen on v.-99 rakennettu laajennusosa eli pieni sivuasunto. Sen lisäksi että ko. yksiötä voi käyttää kodin neljäntenä makuuhuoneena, se antaa erinomaisen mahdollisuuden monipuolisiin käyttötarkoituksiin esimerkiksi kotitoimistona/vastaanottotilana, huolehtimista kaipaavan seniorin tai aikuistuvan lapsenkin käyttöön, taikka vuokrakäytössä kattamaan asuinkustannuksia. Nykyisillä omistajilla on viimeisen 10 v. ajan ollut asunnossa ulkopuolinen, hyvä vuokralainen (398 e/kk sis. veden ja sähkön). Yksiön yläpuolella on puolilämmin käyttöullakko.

Päärakennuksessa on avara, valoisa pohjajärjestys. Vanhempien makuuhuoneen yhteydessä on tilava vaatehuone sekä erillinen wc. Eteisaulan yhteydessä on toinen erillinen wc, jonka lisäksi vielä kolmas wc-istuin löytyy kodin pesutiloista! Sivuasunnossa on tietysti vielä oma wc/kylpyhuoneensa.

Pesuhuoneen yhteydessä on tilava kodinhoitohuone, jossa runsaasti kaappitilaa ja laskutasoa. Talossa on paljon säilytystilaa; tilavissa vaatehuoneissa, kaapistoissa sekä yksiön käyttöullakolla ja ulkovarastossa.

Keittiö, ruokailutila ja takkahuone muodostavat viihtyisän kokonaisuuden. Takkahuoneesta on käynti aurinkoiseen kuistihuoneeseen, joka on rakennettu v.1998. Kaikki lupa-asiat on hoidettu asianmukaisesti. Olohuone on tilava ja helposti kalustettava.

Kiinteistöstä on pidetty hyvää huolta vuosien varrella. Sisäpuolisten kunnostusten lisäksi on tehty mm. iso piharemontti, jossa talon ympärys on viimeistelty kiveyksin. Suojaisa, aurinkoinen takapiha on viihtyisä. Lapsille on leikkipiste, jossa katettu hiekkalaatikko ja liukumäki.

Saman katon alla on lämpöeristetty autotalli sekä tilava ulkovälinevarasto, jonka kautta on kulku tekniseen tilaan. Pihassa on myös tilaa vähintään kahdelle autolle.

Myllyojan kattavat palvelut ovat kävelyetäisyydellä ja lapsille lyhyet koulumatkat. Alueella on myös lukuisia päiväkoteja. Erkkolansiltaa pitkin mm. Oys-alueelle on vain n. 1,5 km. Keskustaan n. 3km.

Tarkista mahdollinen esittelyaika etuovi.com sivustolta

Yleistiedot

Paikkakunta: 
Oulu
Kaupunginosa: 
Myllyoja
Postinumero: 
90650
Kunto: 
Siisti/hyvä
Vapautuminen: 
Sopimuksen mukaan
Huoneet: 
k+oh+3mh+takkah+khh/ph+sa+3wc+2vh + yksiö ja käyttöullakko
Kerros: 
1-tasoinen
Pinta-ala: 
159,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta: 
Pääasunnon pinta-ala 123m2+kuistihuone 12,3 m2. Yksiö ja eteinen 24,2m2. Kerrosala 187,3m2. Kylmät tilat autotalli+var 18+12=30m2.
Kokonaispinta-ala: 
Kokonais kerrosala: 217,3 m2
Tyyppi: 
Omakotitalo
Alueen palvelut: 
Myllyojan kattavat palvelut, koulut ja useat päiväkodit kävelyetäisyydellä.
Liikenneyhteydet: 
Bussit, pyörätiet

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta: 
249 000€
Vesi: 
Oman kulutuksen mukaan
Sähkö: 
Nykyisillä asukkailla (4-5hlöä) n. 29 067-31 453 kWh/vuosi eli keskimäärin n. 285 euroa/kk sisältäen lämmityksen, lämpimän veden ja käyttösähkön molemmissa asunnoissa.
Muut kustannukset: 
Hulevesimaksu (22,50e/vuosi), puhtaanapito, vakuutukset. Kaupanvahvistusmaksu (60e). Varainsiirtovero 4% kauppahinnasta.
Kiinteistövero: 
527,75 e/vuosi

Asunnon sisustus ja materiaalit

Parveke/Piha: 
Kuistihuone. Terassikiveys. Suojaisa, aurinkoinen piha-alue. Lasten leikkipaikka (2015)
Säilytystilat: 
Kaksi vaatehuonetta, kaapistot. Sivuasunnon yläpuolella on puolilämmin käyttöullakko.
Muut tilat: 
Lämpöeristetty autotalli. Varasto+tekninen tila. Pihavaja.
Keittiö: 
Puustellin keittiö (2001). Kokopuiset kaapistot, kestävät graniittitasot. Kattava kodinkoneistus; Festivo sekä jääkaappi/pakastin, höyryuuni (2017), astianpesukone, liesituuletin. Lattia laatoitettu+lattialämmitys. Työtasovalaisimet vaihdettu ledeihin (2017). Takka sisältää leivinuunin.
Kylpyhuone: 
Siistit kaakeloinnit (2000). Wc-istuin ja tila pyykinpesutornille. Pyyhepatteri ja runsaasti kodinhoitotilaa ja laskutasoa. Lisäksi talossa on yhteensä kaksi erillistä wc:tä ja wc/kylpyhuone yksiön puolella. Kaikissa kaakeloiduissa tiloissa on lattialämmitys.
Sauna: 
Siistit lauteet ja paneloinnit. Aina-valmis kiuas.
Seinät: 
Maalattavaa lasikuitutapettia
Lattiat: 
Huonetiloissa parkettia/kovapuuta. Keittiössä eteisessä ja kosteissa tiloissa laattaa. Yksiön huonetilassa muovimatto.
Katot: 
Valkea ruiskutasoite

Kiinteistö / Talo

Autopaikat: 
Autotalli sekä pihassa tilaa ainakin kahdelle autolle.
Lämmitys: 
Suora sähkölämmitys (kattolämmittimet, kaakeloiduissa tiloissa ja sivuasunnossa lattialämpö). Ilmalämpöpumppu ja varaava takka (sis. sähkövastuksen). Autotallissa irtopatteri.
Ilmanvaihtojärjestelmä: 
Koneellinen poisto. Korvausilmaventtiilit.
Rakennusmateriaali: 
Puurunko, valkea tiilivuoraus. Perustus 700mm korkea betonisokkeli ja maanvarainen laatta.
Rakennusvuosi: 
1988. Laajennusosa/sivuasunto 1999 ja kuistihuone 1998.
Energialuokka: 
D(2018)
Katto: 
Harja/tiili. Jiirit korjattu/aluskatteet niiden osalta vaihdettu Kattoykkönen 2015.
Tontti: 
Oma tontti 540m2
Lisätietoja: 
Kauppaan sisältyvät; mikro, pimennysverhot, verhotangot, matontamppausteline, lasten leikkipaikka, kiinteitä valaisimia, postilaatikko. Kauppaan ei sisälly; jäteastiat, pyykinpesutorni.

Korjaukset

Tehdyt korjaukset: 
Olennaisimman: Pikkuvessat remontoitu 10/2018 (Puuparoni 2 v.takuu), huippuimurin vaihto ja muutos ohjattaviksi/säädettäviksi 2016. Katon jiirien korjaus/aluskatteen vaihto jiirien osalta (Kattoykkönen). Pihalle leikkipaikka 2015. Teknisen tilan vesivahingon korjaus ja lämminvesivaraajan uusiminen 2014. Autotallin lämmitys ja valaisimien vaihto, ilmalämpöpumpun uusinta 2013. Piharemontti, sadevesikaivo ja routaeristys 2012. Seinien ja kattojen maalaus, uudet lattialistat: oh, ruokailutila, takkahuone, aula 2012. Pistorasiat muutettu maadoitetuiksi/lisätty oh, työhuone, vaatehuone ja pikku-mh. Lisätty vikavirtasuoja niille. Vedetty sisäverkko työhuoneen vaatehuoneeseen olohuoneesta ja pikku-mhuoneesta, sekä tele-kaapeli teknisestä tilasta. Samalla jätetty olohuoneen tv-kaapeli teknisentilan puolelle 2011. Lämpökamerakuvaus ja seinien ja lattian väliä tiivistetty, kh ikkunan karmi tiivistetty ja saunan raitisilmaventtiiliputki poistettu samassa yhteydessä raitisilmaventtiilien asennuksen kanssa, raitisilmaventtiilit muihinkin tiloihin 2011. Piipunhattu asennettu, silikonisaumaukset uusittu kh/khh 2010. Ilmanvaihtokanavien puhdistus 2009. Oula-liukuovet sennettu 2009. Tiilikaton pesu 2008. Makuuhuoneiden ja vaatehuoneiden lattiat (kovapuupyökki) 2007-2008. Olohuoneen, ruokailutila, takkahuoneen ja aulan parketti. Keittiöremontti 2001. Pesuhuone remontoitu 2000. Yksiölaajennus 1999. Terassi muutettu kuistiksi 1998. Saat myyjän laatiman listan kunnostuksista välittäjältä.