Metsänkuninkaantie 46 A

Avaa kuvagalleria

Sijainti kartalla

Mukavalla alueella v.2010 valmistuneessa yhtiössä, 2-tasoinen rivitalokoti. Yhtiö on omalla tontilla ja lämmitysmuotona vesikiertoinen lattilämmitys kaukolämmöllä. Asumiskulut ovat edulliset!

Talon kulmaan sijoittuvassa asunnossa on ainutlaatuinen huonejako, johon täytyy tutustua paikanpäällä voidakseen todeta sen toimivuuden käytännössä.

Alakerrassa väljä olohuone, joka yhteydessä ruokailutilaan. Toimiva keittiö, jossa laadukkaat rst-kodinkoneet ja mukavasti työtasoa. Oleskelutiloista pääsee lasitetulle terassille, josta käynti kauniisti hoidetulle piha-alueelle. Pihalle on ammattilaisen toimesta teetetty istutussuunnitelma, jota on osin jo toteutettu siten että suojapensaat ovat hyvässä kasvuvauhdissa ja istutuksien kukinnot vuorottelevat pihalla läpi kesän.

Yläkerrassa sijaitsevat mukavan kokoiset makuuhuoneet. Kodinhoitotila on käytännöllisesti pesuhuoneen yhteydessä kodin yläkerrassa, jossa vaatesäilytyskin pääasiassa sijaitsee. Kodinhoitotila sisältää kuivauskaapin. Pesuhuoneen/kodinhoitotilan yhteydestä on käynti lasitetulle parvekkeelle, joka on erinomainen tila esim. pyykin telinekuivatukselle ja vilvoittelulle saunomisen aikaan. Yläkerran ikkunoista on avarat näkymät molemmin puolin taloa.

Asunnon mukana on mahdollisuus ostaa kaksi autopaikkaa, jotka myydään erillisosakkeina. Autokatospaikka hp. 4500 € ja pistokepaikka hp. 2000 €. Sähkönkulutus autopaikoista huoneiston omaan mittariin, erillistä autopaikkamaksua ei peritä.

Yhtiössä kiinteistöhuoltoliike hoitaa yhteiset piha-alueet. Taloyhtiöllä Sonera laajakaista ja kaapeli-tv.

Hiironen on luonnonläheinen asuinalue vain n. 3-4 km etäisyydellä kaupungin keskustasta. Asunnon läheisyydessä sijaitsevalta bussipysäkiltä voit nousta runkolinjan busseihin (1 ja 2), jotka liikennöivät arkisin n. vartin välein! Asuinaluetta sivuavat myös polkupyöräbaanat 9 ja 24.

Alueella on valaistu Kaukovainio-Iinatti-kuntopolku ja -hiihtolatu (jonka pituus n. 8,8 km) ja valaistu Käpälämäen kuntopolku ja hiihtolatu (2 km mitaltaan), sekä Kaukovainion metsäpolun lisäksi lähellä on frisbeegolf-rata, ulkourheilupuisto, jalkapallokenttä ja koirien agilityhalli. Hiirosessa palvelee Lidl, pitseria, huoltoasema, katsastusasema sekä yksityinen päiväkoti.

Tarkista mahdollinen esittelyaika etuovi.com sivustolta

Yleistiedot

Paikkakunta: 
Oulu
Kaupunginosa: 
Hiironen
Postinumero: 
90250
Kunto: 
Hyväkuntoinen
Vapautuminen: 
Sopimuksen mukaan
Huoneet: 
4h+k+khh/ph+sa+2wc+las.parveke+las.terassi+piha
Kerros: 
1-2
Pinta-ala: 
102,0 m²
Tyyppi: 
Rivitalo
Alueen palvelut: 
Hiirosen LIDL, pizzeria, huoltoasema, katsastusasema, yksityinen päiväkoti. Valaistu kuntopolku Iinatti-Kaukovainio kuntopolku / hiihtolatu (8,8 km), kuntoilupuisto ja valaistu Käpälämäen kuntopolku / hiihtolatu (2km), lisäksi frisbeegolf-rata, jalkapallokenttä ja koirien agilityrata.
Liikenneyhteydet: 
Nopea yhteys moottoritielle. Hyvät bussiyhteydet vartin välein nro:t 1 ja 2. Polkupyöräbaana 9 ja 24.

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta: 
219 000 €
Velaton hinta: 
219 000€
Hoitovastike: 
224,40 €/kk
Vesi: 
Mittauksen mukaan, ennakko 15 €/hlö/kk (kylmä 3,50 €/m3, lämmin 7,10 €/m3)
Sähkö: 
Käyttösähkö oman kulutuksen mukaan
Muut kustannukset: 
Laajakaistavastike (Sonera) 6 €/kk. Autopaikkojen kulutus huoneiston omaan sähkömittariin, ei erillistä vastiketta.

Asunnon sisustus ja materiaalit

Parveke/Piha: 
Lasitettu terassi ja lasitettu parveke. Kauniisti hoidettu piha-alue, jossa kasvaa saskatoon (syötäviä), Unkarinsyreeni, hortensia, alppiruusuja, marja-aronia.
Säilytystilat: 
Kaapistot
Muut tilat: 
Ulkovarasto huoneiston edessä, lisäksi varastokomero piharakennuksessa.
Keittiö: 
Valkeat kaapistot. Laadukkaat rst-kodinkoneet. Ruokailutilassa lisäksi kaapistoja ja tasoa.
Kylpyhuone: 
Alakerrassa kylpyhuone/wc, suihkuseinä. Yläkerrassa pesuhuone/wc, jonka yhteydessä kodinhoitotilaa. Suihkuseinä. Kuivauskaappi. Vaaleansävyiset kaakeloinnit.
Sauna: 
Panelia, sähkökiuas, ikkuna.
Seinät: 
Kauniit tapetti ja maalipinnat
Lattiat: 
Huonetiloissa tammiparketit
Katot: 
Valkea ruiskutasoite

Taloyhtiö

Taloyhtiö: 
Asunto Oy Metsänkuninkaantie 46
Asuinhuoneistoja: 
23
Yhtiön tilat: 
Pyörä/ulkoiluvälinevarasto
Autopaikat: 
Erillisosakkeina. Autokatospaikka hp. 4500€ ja autopistokepaikka hp. 2000€. Sähkö huoneiston mittariin.
Lämmitys: 
Lattialämmitys kauttaaltaan kaukolämmöllä
Ilmanvaihtojärjestelmä: 
Huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto, LTO
Isännöitsijä: 
Taloasema
Rakennusmateriaali: 
Puu/betoni
Rakennusvuosi: 
2010
Energialuokka: 
B (2007)
Katto: 
Pulpetti, kumibitumikermi
Rakentaja: 
Rakennus-Hanka
Tontti: 
Yhtiön oma, 8642 m2

Korjaukset

Tehdyt korjaukset: 
Vieraspaikkojen (2kpl) tekeminen 2017. Piha-alueelta puiden kaataminen / kantojen jyrsintä 2016. Antenni päivitetty hd-valmiuteen 2014.
Kunnossapitotarveselvitys: 
2020-2024 Yhtiölle 10-vuotisvastuutarkastus, IV-kanavien puhdistaminen, Iv-koneiden suodattimien puhdistaminen/vaihto, kotelon puhdistus kesä-talviasennon säätö, kondenssivesijohdon puhdistus ja toimivuuden testaus 2020.