Matilaisentie 3 B

Avaa kuvagalleria

Sijainti kartalla
Ideasta elämäsi kotiin Vehreällä puistomaisella asuinalueella, kaksikerroksinen viehättävä rivitalokoti, Pyykösjärven rannan lähietäisyydellä. Alakerrassa on vaalea 2014 kunnostettu keittiö, jossa kattava koneistus, tilaa ruokapöydälle. Olohuoneesta käynti suojaiselle omalle pihalle, terassi rakennettu 2016. Alakerran tilava makuuhuone, kaapit säilytykseen. Erillinen wc alakerrassa. Yläkerrassa päämakuuhuone, jonka yhteydessä todella tilava vaatehuone. Valoisat pesutilat uusittu v. 2018; vedeneristys, laatoitus, paneelikatto, wc-kalustus ja suihku. Hyväkuntoinen ikkunallinen sauna. Rauhallinen asuinalue, hyvät kulkuyhteydet. Asunto sijaitsee lähellä yliopistoa, ammattikorkeakoulua ja Technopolista.
Tarkista mahdollinen esittelyaika etuovi.com sivustolta

Yleistiedot

Paikkakunta: 
Oulu
Kaupunginosa: 
Kaijonranta
Postinumero: 
90570
Kunto: 
Oikein hyväkuntoinen ja muuttovalmis
Vapautuminen: 
sopimuksen mukaan
Huoneet: 
3h+k+vh+er.wc+ph+s + terassi ja pihaa
Kerros: 
1/2
Pinta-ala: 
79,5 m²
Tyyppi: 
Rivitalo
Alueen palvelut: 
Kaijonharjun ja Linnanmaan kaupat, hammashoitola, koulut, päiväkodit, yliopisto ja ammattikorkeakoulu
Liikenneyhteydet: 
Bussit, pyörätiet

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta: 
137000 €
Velaton hinta: 
137 000€
Hoitovastike: 
234,8
Yhtiövastike: 
234,8
Vesi: 
Vesimaksut kulutuksen mukaan, vesimaksuennakko 15€/kk/hlö. Lämminvesi 8,60€/ tasauslaskulla, kylmävesi 3,50€/ tasauslaskulla
Sähkö: 
Käyttösähkö kulutuksen mukaan.
Muut kustannukset: 
Varainsiirtovero 2% kauppahinnasta, ei ensiasunnon ostajalta.

Asunnon sisustus ja materiaalit

Parveke/Piha: 
terassi/ piha
Säilytystilat: 
Kaapistot, vaatehuone ja varasto
Muut tilat: 
ulkovarasto
Keittiö: 
Valkoiset v. 2014 uusitut keittiön kaapistot , mukavasti laskutilaa. Kattava koneistus. Tilaan mahtuu ruokapöytä
Kylpyhuone: 
Yläkerrassa, pesutilat uusittu v. 2018; vedeneristys, laatoitus, paneelikatto, wc-kalustus ja suihku, ikkuna
Sauna: 
siistit paneloinnit, sähkökiuas
Seinät: 
Maalipintaiset, tapetti
Lattiat: 
Laminaattia
Katot: 
Vaaleat

Taloyhtiö

Taloyhtiö: 
As Oy Leimuranta
Asuinhuoneistoja: 
9
Autopaikat: 
9
Lämmitys: 
Kaukolämpö
Ilmanvaihtojärjestelmä: 
Koneellinen poisto
Isännöitsijä: 
Talotili Oy/ Hallituksen pj.Ville Saarinen
Rakennusmateriaali: 
Pääasiallinen rakennusmateriaali betoni-puu-tiili
Rakennusvuosi: 
1989
Energialuokka: 
E (2013)
Katto: 
Harjakatto/ pelti
Tontti: 
vuokra
Vuokrantaja: 
Oulun kaupunki
Vuokra-aika: 
31.12.2040
Lisätietoja: 
Kaapeli-TV

Korjaukset

Tehdyt korjaukset: 
2021 varaston ovien uusiminen ja sähkökaapin oven uusiminen, B5 etupihan aidan uusiminen, kuntoarvio, ikkunoiden öljyäminen ja sammaleen poisto talkootyönä. 2020 lämmitysjärjestelmän tasapainoitus, huoneistokohtaiset vesimittarit uusittu, patteriventtiilit ja termostaatit uusittu, B8- suihkusekoittaja vaihdettu, A4- keittiön hana ja B9- pesuhuoneen hana vaihdettu. 2019 Etuovien ja varastojen lukot ja vääntimet uusittu, takapihan aitojen korjaus B5 ja B9, 2018 takaovet uusittu. 2017 vesikatteen ja räystäskourujen uusiminen. 2016 väliaitojen uusinta B6-B7-B8 välillä, ruohonleikkurivaraston kunnostus, kuivaustelineiden maalaus ja narujen vaihto., ikkunoiden alareunojen käsittely, 2016-15 sokkelin maalaus A-talo ja osin B-talo, 2015 huoneistojen välisten aitojen kunnostus ja huoltomaalaus A-talo ja osin B-talo. 2014 jäteaitauksen kunnostus ja huoltomaalaus, sadevesien ohjaus kauemmaksi seinän vieriltä, lämmitysvesijärjestelmään vaihdettu bauer-yksikön paikka ja lisätty isompi suodatin, IV-kanavien nuohous, sammaleen poisto asfaltilta, räystäskourujen paikkaaminen A2-A3, huippuimurien ja huoltokytkimien sekä liesikupujen uusiminen. Ikkunoiden vesipeltien liittymien tiivistäminen, piha-aitojen kunnostus, viemärin tuuletusputkien jatkaminen, sokkelin reikien paikkaus ja maalaus. 2013 ulkovalaistuksen uusiminen, kuntoarvio. 2011 LVI-järjestelmän perushuolto. 2009 Kattorakenteiden huolto. 2007 varasto-ovien kunnostus. 2005 Ulkoverhouksen maalaus, lämmönvaihdin ja säätölaitteet uusittu lämmönjakorakennukseen. 2003 Iv-kanavien nuohous, ulko-ovien maalaus.
Tulevat korjaukset: 
2022 ulkoverhouksen uusiminen ja ulkomaalaus, varastojen ulkoverhouksen alahelmojen korjaus/ uusiminen. 2023 jätekatoksen ja postilaatikoiden uusiminen. Rakennuksen salaojitus ja sadevesien viemäröinti, asfalttipintojen ja alusrakenteiden uusiminen yhdessä viereisten taloyhtiöiden kanssa.