Kyytitie 15 A

Avaa kuvagalleria

Sijainti kartalla

Rauhallisella, lapsiperheiden suosimalla alueella 1-tasoinen hyvänmallinen rivitalokolmio. V. 2000 valmistuneessa taloyhtiössä on 17 huoneistoa. Yhtiöllä on oma tontti ja lämmitysmuotona kaukolämpö, joten asumiskulut ovat maltilliset.

Olohuoneessa viistokorotettu sisäkatto antaa tilan tuntua. Ruokailutila on avoin olohuoneeseen. Makuuhuoneet ovat asunnon molemmin puolin. Pesutiloihin mennessä on wc/kodinhoitotila, jossa allaskaluste sekä tila ja liitännät pyykinpesutornille. Suihkutila on kivasti erillään. Ikkunat antavat saniteettitiloihin luonnonvaloa.

Oleskelutiloista on käynti osin katetulle terassille ja mukavan kokoiselle, länteen suuntautuvalle aidatulle takapihalle. Etupihan puolella on oma tilava ulkovarasto sekä kivetty alue, jossa säilyttää mm. polkupyöriä ja muita ulkoiluvälineitä.

Huoneiston hallintaan sisältyy autokatospaikka. Mukava omakotitalovaltainen naapurusto. Kyytitiellä ei ole läpiajoliikennettä, joten sijainti on myös sen puolesta rauhaisa. Alueella on ihanat ulkoilumaastot Oulujokivarren tuntumassa, Maikkulan kattavat palvelut ovat pyöräilyetäisyydellä. Heikkilänkankaalla on kiva päiväkoti/korttelikoulu/monitoimitalo, jonka yhteydessä käydään esikoulu sekä 1.-2.luokat. Mm. iltapäiväkerho toimii samassa rakennuksessa. 3.-6. luokkalaiset saavat opiskella Madekosken viehättävässä kyläkoulussa, jossa vallitsee hyvä ilmapiiri ja yhteishenki. Alueelta on mm. keskustaan on vain n. 10-15 min ajomatka.

Tarkista mahdollinen esittelyaika etuovi.com sivustolta

Yleistiedot

Paikkakunta: 
Oulu
Kaupunginosa: 
Heikkilänkangas
Postinumero: 
90310
Kunto: 
Siisti, hyvä
Vapautuminen: 
Sopimuksen mukaan
Huoneet: 
3h+k+khh/wc+ph+sa+terassi+pihaa
Kerros: 
1-tasoinen
Pinta-ala: 
73,5 m²
Tyyppi: 
Rivitalo
Alueen palvelut: 
Päiväkoti ja korttelikoulu 1-2 lk. 450 m. Leikkipuisto 180 m. Maikkulassa kaupat, yläaste, apteekki, posti, kirjasto, kampaamo jne. Lähikauppa n. 1,3 km. Madekosken ala-aste n. 1,5 km. Maikkulan yläaste n. 2,5 km.
Liikenneyhteydet: 
Bussit, pyörätiet. Lähin pysäkki n. 600 m.

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta: 
129000 €
Velaton hinta: 
129 000€
Hoitovastike: 
242,55 e/kk
Vesi: 
Mittauksen mukaan, ennakko 15 e/hlö/kk
Sähkö: 
Käyttösähkö oman kulutuksen mukaan
Muut kustannukset: 
Autopaikkamaksu 6,50 e/kk. Varainsiirtovero 2% kauppahinnasta, ei ensiasunnon ostajalta.

Asunnon sisustus ja materiaalit

Parveke/Piha: 
Terassi ja aidattu takapiha länteen. Pihalla mm. syötäviä omenoita tuottava omenapuu. Etupihalla oma varasto.
Säilytystilat: 
Vaatekaapistot, ulkovarasto
Muut tilat: 
Oma ulkovarasto etupihalla
Keittiö: 
Valkeat kaapistot, kattava kodinkoneistus. Massiivipuiset työtasot. Ikkunan edessä tila ruokapöydälle. Ruokailutila on avoin olohuoneeseen.
Kylpyhuone: 
Vaaleat kaakeloinnit. Suihkutila kivasti erillään wc- ja kodinhoitotilasta. Tila ja liitännät pyykinpesutornille. Mukavuuslattialämmitys.
Sauna: 
Siistit lauteet ja panelit. Lauteet uusittu ja seinäpanelit käsitelty.
Seinät: 
Vaalea tapetti/maali
Lattiat: 
Parkettia
Katot: 
Valkea rappaus

Taloyhtiö

Taloyhtiö: 
Asunto Oy Oulun Heikkilänkaari
Asuinhuoneistoja: 
17 kpl
Yhtiön tilat: 
Väestönsuoja, huoneistokohtaiset varastot
Autopaikat: 
Huoneistolle kuuluu autokatospaikka. Mahdollisuus 2.autopaikkaan tarkistettava. Autopaikkoja yhteensä 23 kpl.
Lämmitys: 
Kaukolämpö
Ilmanvaihtojärjestelmä: 
Koneellinen poisto
Isännöitsijä: 
Reim
Rakennusmateriaali: 
Puu/tiili
Rakennusvuosi: 
Valmistunut v. 2000
Energialuokka: 
D(2012)
Katto: 
Harja/tiili
Tontti: 
Oma tontti
Lisätietoja: 
Takapihan lauta-aidan ja portin kunnossapitovastuu on siirretty yhtiöltä osakkaille. Yhtiökokous on päättänyt korvata omaehtoisessa kosteantilan saneerauksessa vesieristemateriaalin sekä nurkka- ja läpivientivahvikkeet.

Korjaukset

Tehdyt korjaukset: 
Wc-istuinten venttiilien vaihto 2019. Yläpohjan lisäeristys ja tuulenohjainten asennus 2018. Sadevesikaivojen tyhjentäminen 2017. Huoneisto C 7 märkätilakorjaus sekä yläpohjan putkieristyksien tarkastus 2016. Katon korjauksia 2015. Märkätilojen kuntotarkastus 2014. Iv-kanavien nuohoaminen ja ilmamäärien säätäminen, autokatoksen tiilikaton uusiminen ja asuinrakennusten tiilikaton tarkastus, osittainen korjaus ja sadevesikaivojen tyhjennys 2013. Autopistorasioiden uusiminen 2008-2011. Rakennusten huoltomaalaukset 2008-2010.
Kunnossapitotarveselvitys: 
Lämmönvaihtimien uusinta ja verkoston tasapainotus, sadevesikaivojen tyhjennys, salaojien toiminnan tarkastus ja märkätilojen kuntotutkimus 2020. Huoltomaalaus ja ulkovalaisimien uusinta 2021. Päätökset toteutuksesta ja rahoituksesta tehdään erikseen yhtiökokouksissa.