Kuurakuja 2

Avaa kuvagalleria

Sijainti kartalla

Luhtitalon yläkerrassa sijaitseva hyväkuntoinen koti. Harvinaisuutena on ettei seinänaapureita ole ollenkaan! Lähinaapuri on vain alakerran asunnossa. Asunnon sisäänkäynti on katetulla käytävällä, josta ei myöskään ole ohikulkua. Oma ulkovarasto sijaitsee käytännöllisesti asunnon edessä, sisäänkäynnin vieressä.

Asuintila on mukavasti yhdessä tasossa ja huonejärjestys erittäin toimiva. Keittiö ja olohuone yhdistyvät ruokailutilasta. Oleskelutilasta on käynti lasitetulle, aurinkoiselle parvekkeelle. Ikkunoista ja parvekkeelta on avarat, esteettömät näkymät.

Tilavahkot makuuhuoneet sijaitsevat eteiskäytävän molemmin puolin, molemmissa kiinteät vaatekaapistot joiden lisäksi eteisen peiliovelliset kaapit sekä tuulikaapin säilytystilat.

Kodissa on erillinen wc, jonka lisäksi toinen wc-istuin löytyy pesuhuoneesta. Pesuhuoneen yhteydessä on myös kodinhoitotila, jossa paikka pesutornille ja hyvin kaappitilaa sekä pesuallas. Suihkutila saijaitsee käytännöllisesti pesuhuoneen perällä, hyvällä etäisyydellä muista toiminnoista. Saunasta on ikkuna ulos.

Hoitovastikkeeseen sisältyy yhtiön hoitokulujen lisäksi mm. lämmitys (kaukolämpö) ja kaapeli-tv. Yhtiöllä on edullinen kiinteistölaajakaista, vain 6 e/kk/per asunto. Kiinteistönhuoltoliike vastaa yhtiön talvikunnossapidosta.

Yhtiön autopaikat ovat erillisosakkeina. Asunnon mukana myydään autokatospaikka, jonka hintapyyntö on 2500 euroa. Autopaikan lämpöpistoke on liitetty huoneiston omaan sähkötauluun, joten autopaikoista ei peritä käyttömaksuja.

Tarkista mahdollinen esittelyaika etuovi.com sivustolta

Yleistiedot

Paikkakunta: 
Oulu
Kaupunginosa: 
Talvikangas
Postinumero: 
90630
Kunto: 
Siisti, hyvä
Vapautuminen: 
Maaliskuussa 2021
Huoneet: 
3h+k+ph+sa+2wc+lasitettu parveke
Kerros: 
2/2
Pinta-ala: 
75,0 m²
Tyyppi: 
Luhtitalo
Alueen palvelut: 
Kauppa, koulu 1.-9.lk, päiväkoti, eläinlääkäriasema, kuntosali
Liikenneyhteydet: 
Bussit, pyörätiet

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta: 
127689,45 €
Velkaosuus: 
310,55 €
Velaton hinta: 
128 000€
Hoitovastike: 
225 e/kk
Rahoitusvastike: 
49,14 e/kk
Vesi: 
Mittauksen mukaan, ennakko 17 e/hlö/kk. Lämmin vesi 8 e/m3, kylmä vesi 3,50 e/m3.
Sähkö: 
Käyttösähkö oman kulutuksen mukaan.
Muut kustannukset: 
Laajakaistavastike 6 e/kk. Varainsiirtovero 2% kauppahinnasta, ei ensiasunnon ostajalta.

Asunnon sisustus ja materiaalit

Parveke/Piha: 
Lasitettu aurinkoinen parveke
Säilytystilat: 
Komerot
Muut tilat: 
Ulkovarasto
Keittiö: 
Hyvin kaappitilaa ja työtasoa. Kattava kodinkoneistus. Massiivipuiset työtasot. Ikkunan edessä tila 6 hengen ruokapöydälle.
Kylpyhuone: 
Vaaleasävyiset kaakeloinnit. Pesuhuoneen etualalla kodinhoitotila, jossa paikka pesutornille. Kaappitilaa ja pesuallas. Pesuhuoneen yhteydessä kodin toinen wc-istuin ja allaskalusteet. Lisäksi erillinen wc. Kosteissa tiloissa on mukavuuslattialämmitys.
Sauna: 
Siistit paneloinnit ja lauteet. Ikkuna ulos.
Seinät: 
Vaaleat tapetti/maali
Lattiat: 
Huonetiloissa tammiparkettia
Katot: 
Valkea ruiskutasoite

Taloyhtiö

Taloyhtiö: 
Asunto Oy Oulun Kuurapiha
Asuinhuoneistoja: 
22
Yhtiön tilat: 
Väestönsuoja, huoneistokohtaiset varastot
Autopaikat: 
Erillisosakkeina, asunnon mukana myydään autokatososake hp. 2500e
Lämmitys: 
Kaukolämpö
Ilmanvaihtojärjestelmä: 
Koneellinen poisto
Isännöitsijä: 
Realia / Tanja Kaijalainen
Rakennusmateriaali: 
Puu
Rakennusvuosi: 
2003
Energialuokka: 
C (2013)
Katto: 
Harja, huopa/pelti
Hissi: 
Ei
Tontti: 
Oulun kaupungin vuokratontti
Vuokra-aika: 
31.12.2059
Lisätietoja: 
DNA kaapeli-tv ja laajakaista. Rasitesopimus As Oy Oulun Kuurapihan ja As Oy Oulun Kuurarinteen kesken Kuurapihan E-talon kellarin väestönsuojan käytöstä kriisiaikana. Kylpyhuoneiden osakasremonteissa taloyhtiö korvaa vesieristysmateriaalin oakkaalle laskua vastaan. Yhtiö määrää kylpyhuoneremonteille valvojan ja valvonnan kustannuksista vastaa osakas.

Korjaukset

Tehdyt korjaukset: 
Lisälumiesteiden asennus 2019, väestönsuojan pohjavesipumppujen ja ohjausyksikön uusiminen, väliaitojen maalaus 2018, postilaatikoiden uusiminen, pihavalaistus led-valoiksi 2017, ilmanvaihtokanavien puhdistus 2016, ulkomaalaukset 2014, bauer-vedenkäsittelylaite lämmityskiertoon 2013.
Kunnossapitotarveselvitys: 
Ikkunapuitteiden maalaus ja kunnostus. Yhtiökokous on päättänyt toteutuksesta 6.5.2019 ja hallitukselle on myönnetty valtuudet valita hankkeen urakoitsija, sopia pankista, laina-ajasta ja päättää hankeosuuksien vastaanoton ja pääomavastikkeen keräämisen ajankohdasta. Hallitus valtuutettiin enintään 15000 euron lainan nostamiseen. Urakkaa ei ole toteutettu eikä lainaa nostettu. Osuus nyt myytävän huoneiston osalta olisi n. 786 euroa.