Kraaselintie 16 A

Avaa kuvagalleria

Sijainti kartalla

Rauhallisella sijainnilla, tyylikkäästi kunnostettu koti. Yleisilme on kauttaaltaan valoisa ja raikas. Tilavasta olohuoneesta on käynti etelään suuntautuvalle, laajennetulle terassille sekä kauniisti hoidetulle, suojaisalle takapihalle.

Olohuoneesta on yhteys keittiöön, jossa ajattoman valkeat, v. 2007 uusitut kalusteet joissa mukavasti kaappitilaa ja työtasoa. Eteisaulasta on käynti erilliseen vessaan, jota kunnostettu v. 2013. Yläkertaan johtavat portaat on vastikään uudelleen valkeaksi maalatut. Yläkerrassa on kolme hyvän kokoista makuuhuonetta, joista yhdestä käynti parvekkeelle. Yksi makuuhuoneista sijoittuu talon ulkopäätyyn, jossa ei ole seinänaapureita. Pesutilat on hyvällä maulla uusittu v. 2013. Tilan etualalle, pyykinpesukoneen ympärille on lisätty kaappitilaa sekä laskutasoa pyykkihuoltoa varten. Suihkutila on käytännöllisesti tilan perällä saunan vieressä. Tilan tuntua lisää saunan vastaiselle seinälle remontin yhteydessä lisätty lasi. Saunassa on kauniisti sävytetyt lauteet ja paneloinnit.

V. 1990 valmistunut taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla ja asumiskulut ovat edukkaat. Isoja peruskorjauksia ei ole suunnitteilla. Yhtiöstä on pidetty hyvä huoli ajantasaisilla kunnostuksilla. Mm. kaikki ulko-ovet on uudistettu, viimeisimpänä terassin ja parvekkeen ovet tänä vuonna. Tämän huoneiston kaikki lämmittimet on hiljattain uusittu. Energialuokitus on hyvä B-luokka!

Asunnon hallintaan kuuluu autokatospaikka sekä ulkovarasto.

Kulkuyhteydet ovat hyvät ja kattavat peruspalvelutkin aivan kävelyetäisyydellä. Ympäristössä on upeat ulkoilumaastot meren äärellä ja veneilyharrastajalle läheinen satama. Uimarantaan sekä venesatamaan vain n. 350-400m. Ideaparkin kauppakeskus oheispalveluineen n. 3km pyöräilymatkan päässä.

Tarkista mahdollinen esittelyaika etuovi.com sivustolta

Yleistiedot

Paikkakunta: 
Oulu
Kaupunginosa: 
Rajahauta
Postinumero: 
90580
Kunto: 
Oikein hyvä
Vapautuminen: 
Sopimuksen mukaan
Huoneet: 
4h+k+ph+s+er.wc+parveke+terassi+autokatos
Kerros: 
1-2
Pinta-ala: 
89,0 m²
Tyyppi: 
Rivitalo
Alueen palvelut: 
Lähikauppa n. 400 m. Rajakylän koulu/Kuivasojan yksikkö, jossa 1-4 lk. n.850 m. Rajakylän koulu 1.-9 lk n. 600m. Pateniemen lukio n. 600 m. Terveysasema ja hammashoitola n. 550 m. Alueella useita päiväkoteja, lähin n. 450 m. Ideaparkin kauppakeskukseen vain n. 3km.
Liikenneyhteydet: 
Bussit, pyörätiet

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta: 
140875 €
Velkaosuus: 
1125 €
Velaton hinta: 
142 000€
Hoitovastike: 
160,20 e/kk
Rahoitusvastike: 
51.57 e/kk (yhteensä kaksi rahoitusvastiketta)
Vesi: 
Mittauksen mukaan, kylmä vesi 3,60 e/m3. Ennakkomaksu 10 e/hlö/kk.
Sähkö: 
Oman kulutuksen mukaan, nykyisillä asukkailla kaikki sähkö sisältäen lämmityksen, lämpimän veden ja käyttösähkön n.13 000 kWh/vuosi eli keskimäärin n. 105 e/kk.
Muut kustannukset: 
Autokatosmaksu 5 e/kk. Rahoitusvastikkeet poistuvat kun velkaosuudet maksetaan pois. Varainsiirtovero 2% kauppahinnasta, ei ensiasunnon ostajalta.

Asunnon sisustus ja materiaalit

Parveke/Piha: 
Tilava, osin katettu terassialue etelään päin. Suojaisa kauniisti hoidettu takapiha. Yläkerrassa parveke avarin näkymin.
Säilytystilat: 
Kaapistot
Keittiö: 
Remontoitu v.2007. Valkeat ajattomat kaapistot, mukavasti kaappitilaa ja työtasoa. Kattava kodinkoneistus. Ikkunan edessä tila ruokapöydälle. Yhteys olohuoneeseen.
Kylpyhuone: 
Tyylikkäästi remontoitu kauttaaltaan v. 2013. Remontti tehty takuutyönä aiemmin virheellisesti asennetun lattiakaivon vuoksi. Lattia on kuivatettu ennen uudelleen pinnoitusta. Etualalla kodinhoitotilaa ja paikka pyykinpesukoneelle. Wc-istuin ja allaskalusteet sekä suihkutila käytännöllisesti saunan vieressä. Lattialämmitys.
Sauna: 
Kauniisti sävytetyt lauteet ja panelit. Puolilasiseinä ja täyslasiovi pesutilaan. Ikkuna ulos.
Seinät: 
Pääosin valkeat maalipinnat. Kauniit hillityt tehostetapetit yläkerran makuuhuoneissa
Lattiat: 
Alakerrassa hiottu ja vaaleaksi lakattu mosaikkiparketti. Yläkerrassa siistit laminaatit
Katot: 
Valkea rappaus

Taloyhtiö

Taloyhtiö: 
As Oy Kraaselintie 16
Asuinhuoneistoja: 
13
Autopaikat: 
Huoneistolle kuuluu autokatospaikka.
Lämmitys: 
Suora sähkölämmitys. Asunnon sähkölämmittimet uusittu
Ilmanvaihtojärjestelmä: 
Koneellinen poisto
Isännöitsijä: 
Oulun Isännöintikeskus Arto Karjalainen
Rakennusmateriaali: 
Puu ja tiili
Rakennusvuosi: 
1990
Energialuokka: 
B (2013) ET-luku 104. Voimassaolo 21.5.20123 saakka.
Katto: 
Harja/tiili
Tontti: 
3850 m2
Vuokrantaja: 
Oma tontti
Lisätietoja: 
DNA kaapeli-tv

Korjaukset

Tehdyt korjaukset: 
Terassi- ja parvekeovet uusittu, katon kuntotarkastus v.2018. Julkisivumaalaus: asuinrakennusten kaikki ulkoiset valkoiset puuosat sekä ulko-ovien ja lukitusten uusiminen v.2016. Leikkialueen uudistaminen v.2015 Autokatokset maalattu talkoilla, postilaatikot vaihdettu. Ilmanvaihtokanavien puhdistus v.2014. Vesikaton pesu ja kunnostus v.2011. Välikaton kulkusiltojen rakennus ja palo-osastoinnin parannus v.2010. Kuntoarvio tehty 26.10.2009. Ilmanvaihtokanavien puhdistus v.2004. 10-vuotistarkastus tehty 10.8.1999.
Tulevat korjaukset: 
Ylimääräinen yhtiökokous päätti vesikaton pinnoituksesta, lämminvesivaraajien uusimisesta, sekä vanhojen lämpöpattereiden uusimisesta 2019. Päätettiin ottaa yhtiölainaa tälle urakalle 45 000 €, josta tämän asunnon osuus n. 4042 €.
Kunnossapitotarveselvitys: 
Talotuulettimien kondensaattorien uusinta. Autokatoksen postilaatikkoseinän puolella vinossa olevan tukijalan oikaisu. 2020 Piha-asfaltin kuntotarkastus ja korjaus. Kuntoarvio sekö perustusten kuntotarkistus. 2024 ilmanvaihtokanavat.