Kissankäpälätie 5

Avaa kuvagalleria

Sijainti kartalla

Tilava 2-tasoinen koti rauhalliselta paikalta, umpikujaan päättyvän tien varrelta. Asunnon edustalla on oma autokatos, jonka lisäksi vieressä paikka toiselle autolle. Tarvittaessa edustalle mahtuu jopa kolme autoa. Autokatoksen vieressä on asunnon hallintaan kuuluva, todella tilava ulkovarasto. Piha-alueet käytettävissä asunnon molemmin puolin. Länteen suuntautuva takaterassi ja -piha ovat suojaisat, sillä näköpiirissä ei ole muita asuintaloja.

Lämmitysmuotona on kaukolämpö kauttaaltaan lattialämmityksenä, joka sisältyy hoitovastikkeeseen. Hoitovastikkeeseen sisältyy yhtiön hoitokulujen lisäksi myös laajakaistayhteys ja kaapeli-tv. Vesimaksua peritään asuntokohtaisen mittauksen mukaan. Ilmanvaihto on koneellinen, varustettuna lämmöntalteenotolla.

Alakerrassa sijaitsevat keittiö ja tilava olohuone, josta käynti tosin katetulle takaterassille ja pihalle. Lisäksi pesuhuone/saunaosasto, jonka yhteydessä wc sekä kodinhoito. Tuulikaapissa ja eteisaulassa on hyvin kaappitilaa vaatesäilytykseen. Yläkerrassa sijaitsevat kaksi tilavaa makuuhuonetta, joista toisesta käynti parvekkeelle. Lisäksi tilava wc, jonka yhteydessä suihkutila.

Kissankäpälätien päästä on kävelytie pienelle metsäalueelle, joka soveltuu erinomaisesti esim. koirien ulkoiluttamiseen. Metsän toisella puolella on urheilukeskus, jossa talvella mahdollisuus luistella tai hiihtää ja kesällä pelata jalkapalloa. Kentän laidalla on myös lasten mielestä alueen parhaat leikkipuistot. Merenrantaan on vain noin kilometri ja mikä parasta, kaikki palvelut ovat todella lähellä: koulut, päiväkodit, Ideapark, ruokakaupat, terveysasema, apteekki, linja-autopysäkit. Nopeat kulkuyhteydet teknologiakylän/yliopiston suuntaan, Haukiputaalle ja moottoritielle.

Tarkista mahdollinen esittelyaika etuovi.com sivustolta

Yleistiedot

Paikkakunta: 
Oulu
Kaupunginosa: 
Rajakylä
Postinumero: 
90580
Kunto: 
Perussiisti
Vapautuminen: 
Heti vapaa
Huoneet: 
3h+k+ph+sa+2wc+parveke+terassi+2pihaa
Kerros: 
1-2
Pinta-ala: 
88,0 m²
Tyyppi: 
Rivitalo
Alueen palvelut: 
Lähikaupat ja terveysasema kävelyetäisyydellä, peruskoulu, päiväkodit.
Liikenneyhteydet: 
Bussit, pyörätiet

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta: 
128405,51 €
Velkaosuus: 
4094,49 €
Velaton hinta: 
132 500€
Hoitovastike: 
272,80 e/kk
Rahoitusvastike: 
57,20 e/kk (Laina-aika 31.12.2027 saakka. Korko 1,469%)
Vesi: 
Mittauksen mukaan, ennakko 15 e/hlö/kk. Kylmä vesi 4,50 e/m3 ja lämmin vesi 7,50 e/m3.
Sähkö: 
Käyttösähkö oman kulutuksen mukaan
Muut kustannukset: 
Velkaosuus on maksettavissa pois kaupantekohetkellä pankin hinnaston mukaisesti. Silloin rahoitusvastike poistuu. Hoitovastike sisältää laajakaistayhteyden. Varainsiirtovero 2% kauppahinnasta, ei ensiasunnon ostajalta

Asunnon sisustus ja materiaalit

Parveke/Piha: 
Parveke ja terassi länteen puistoalueen suuntaan. Piha-alueet asunnon molemmin puolin. Etupihalla omenapuu joka on tuottanut hyvänmakuisia omenoita.
Säilytystilat: 
Kaapistot
Muut tilat: 
Etupihalla katoksen yhteydessä tilava ulkovarasto
Keittiö: 
Hyvin kaappitilaa ja laskutasoa. Kattava kodinkoneistus. Ikkunan edessä tila ruokapöydälle.
Kylpyhuone: 
Alakerrassa pesuhuone, jonka yhteydessä sauna, wc, allaskalusteet sekä tila ja liitäntä pyykinpesukoneelle. Yläkerrassa wc, jonka yhteydessä myös suihkutila. Lattialämmitys kaukolämmöllä.
Sauna: 
Sähkökiuas, täyslasiovi. Ikkuna ulos.
Seinät: 
Maali/tapettia
Lattiat: 
Parkettia
Katot: 
Valkea maali
Lisätietoja: 
Yläkerran pienemmässä asunnossa on ollut kattovuoto v.2020, joka aiheutunut navakan tuulen ylös nostamasta kattoluukusta vesisateella.

Taloyhtiö

Taloyhtiö: 
Asunto Oy Oulun Kissankäpälätie 5
Asuinhuoneistoja: 
26
Yhtiön tilat: 
Väestönsuoja, polkupyörävarasto
Autopaikat: 
Asunnon edessä oma autopaikka ja lisäksi edustalla tilaa jopa kahdelle autolle
Lämmitys: 
Lattialämmitys kauttaaltaan kaukolämmöllä (sis. vastikkeeseen)
Ilmanvaihtojärjestelmä: 
Huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto, LTO
Isännöitsijä: 
Tuiran Isännöitsijätoimisto Oy Seppä Lantto
Rakennusmateriaali: 
Betonielementti
Rakennusvuosi: 
2001
Energialuokka: 
D(2013)
Katto: 
Harja/pelti
Tontti: 
Oulun kaupungin vuokratontti 7190m2
Vuokra-aika: 
31.12.2059
Lisätietoja: 
Kaapeli-tv ja yhtiön laajakaista Telia. Mahdollisuus ostaa asuntokohtaista lisänopeutta.

Korjaukset

Tehdyt korjaukset: 
2019 kallistuskorjaus ja rännikaivojen lisäys, 2018 lukituksen uudelleen sarjoitus Abloy Sento, 2017 iv-koneiden tarkistus ja suodattimien vaihto. 2017 A-talon sulamisvesien ohjauksen muutos. 2016 lukituksen muuttaminen Abloy Sentolle. 2015 B-talon takapihan seinien maalaus. 2014 puhdistettu iv-kanavat. 2011 uusittu rakennusten vesikate ja valokatteet.
Kunnossapitotarveselvitys: 
31.3.2020 käsitelty kunnossapitotarveselvitys seuraavan viiden vuoden ajalle: piha-alueen yleisilmeen kohentaminen, tukipilareiden perustusten huoltorappaus 2021, puuosien ja teräspalkkien maalausta B- ja C-talossa. Kattoluukkujen korjaus 2020. Märkätilojen ja vesikalusteiden tarkistaminen 2021, ilmanvaihtolaitteiden, - kanavien ja pääte-elinten nuohous ja säätö 2024 mennessä.