Kenttätie 20

Avaa kuvagalleria

Sijainti kartalla

Hyväkuntoinen hissitalon 3.krs koti. Mukava sijainti talon kulmassa, ikkunat ovat kahteen suuntaan.

Asunnon keskipisteenä on avara ja valoisa olohuone, josta käynti parvekkeelle. Keittiössä on vaaleat kalusteet ja kattava kodinkoneistus. Ruokailuryhmälle tila ikkunan edessä, josta kaunis puistonäkymä.

Olohuoneesta on käynti tilavaan makuuhuoneeseen, johon sopii hyvin parisänky. Tyylikäs lämpökoivupanelilla pinnoitettu päätyseinä, katonrajassa spottivalaisimet. Makuuhuoneissa mukavasti kaappitilaa. Pienempi makuuhuone sijaitsee asunnon toisella puolen ja sopii hyvin vaikka työtilaksi/lapsen huoneeksi.

Kylpyhuoneessa on siistit kaakeloinnit. Wc-istuimen ja allaskalusteiden lisäksi paikka pyykinpesukoneelle, suihku on käytännöllisesti suihkuseinällä suojatussa nurkkauksessa. Kylpyhuoneessa on lattialämmitys sekä lämmöntalteenotolla varustettu huoneistokohtainen ilmanvaihtokone, jotka on kytketty yhtiön mittariin sisältyen hoitovastikkeeseen.

Yhtiö on omalla tontilla ja kaukolämmössä. Talo on läpikäynyt laajamittaisen perusparannuksen v.2004-2005, jolloin on mm. uusittu käyttövesiputket, viemäröinti, kylpyhuoneet, kunnostettu julkisivut, rakennettu hissit jne.

Isoja kunnostuksia ei ole tiedossa lähitulevaisuudessa. Yhtiö saa tuloa kerhotilan vuokrauksesta. Asunnolle kuuluu lämmin irtainvarasto. Asukkaiden käytettävissä on vasta uusittu yhtiön saunaosasto. Lisäksi kuivaushuone esim. isolle lakanapyykille.

Erinomainen sijainti rauhallisen puistoalueen reunassa. Lyhyt etäisyys mm. kauniisiin ulkoilureitteihin Oulujokivarressa. Ydinkeskustaankin on vain vajaa 1km etäisyys! Raksilan, Peltolan ja Värtön palveluihin n. 500-700m. Kontinkangas-Oys-alueelle n. 800m-1km. City-bussi liikennöi alueella.

Tarkista mahdollinen esittelyaika etuovi.com sivustolta

Yleistiedot

Paikkakunta: 
Oulu
Kaupunginosa: 
Intiö
Postinumero: 
90130
Kunto: 
Hyvä
Vapautuminen: 
Sopimuksen mukaan
Huoneet: 
3h+k+kh/wc+parveke
Kerros: 
3/5
Pinta-ala: 
64,0 m²
Tyyppi: 
Kerrostalo
Alueen palvelut: 
Lähikauppa n. 100m. Raksilan, Peltolan ja Värtön palveluihin n. 500-700m. Kontinkangas-Oys-alueelle n. 800m-1km.
Liikenneyhteydet: 
City-bussi, pyörätiet

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta: 
138000 €
Velaton hinta: 
138 000€
Hoitovastike: 
217,60 e/kk
Vesi: 
Vesimaksuennakko 16€/kk/hlö. Lämminvesi 7,50€/m3. Kylmävesi 3,60€/m3.
Sähkö: 
Käyttösähkö oman kulutuksen mukaan
Muut kustannukset: 
Internet-vastike 6€/kk. Autopaikkamaksu 8 e/kk. Saunamaksu 10€. Varainsiirtovero 2% kauppahinnasta, ei ensiasunnon ostajalta.

Asunnon sisustus ja materiaalit

Parveke/Piha: 
Parveke
Säilytystilat: 
Kaapistot, lämmin varastokomero
Keittiö: 
Vaalea keittiö. Mukavasti kaappitilaa ja työtasoa, kattava koneistus. Ikkunan edessä tila ruokapöydälle. Puistomaisemat.
Kylpyhuone: 
Siistit kaakeloinnit. Suihkuseinä. Wc-istuin ja allaskalusteet, Tila pyykinpesukoneelle. Lattialämmitys (sis. yhtiövastikkeeseen).
Sauna: 
Taloyhtiöllä, vasta remontoitu
Seinät: 
Hiljattain kauttaaltaan maalatut. Katonrajassa taulukiskot, seiniä ei ole tarpeen rei'ittää tauluja varten.
Lattiat: 
Laminaattia
Katot: 
Valkea maali
Lisätietoja: 
Suurin osa seinä ja kattopinnoista on maalattu ja lattialistat uusittu sekä olohuoneen lasipariovet kunnostettu v.2018. Asunnon kaikissa huoneissa on nettikaapelointi.

Taloyhtiö

Taloyhtiö: 
Asunto Oy Oulun Kenttätie 20
Asuinhuoneistoja: 
38
Yhtiön tilat: 
Kuivaushuone, sauna, ulkovälinevarasto, varastokomerot, väestönsuoja. Kerhohuone vuokrattu.
Autopaikat: 
Lämpöpaikat Kenttätien yhteiskäyttöalueella varauksen mukaan
Lämmitys: 
Kaukolämpö
Ilmanvaihtojärjestelmä: 
Huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto, LTO
Isännöitsijä: 
Kiinteistötahkola / Jouni Porko
Rakennusmateriaali: 
Betoni
Rakennusvuosi: 
1958
Energialuokka: 
C (2013)
Katto: 
Tiili/harja
Hissi: 
On
Tontti: 
Yhtiön oma
Lunastus: 
Ei
Lisätietoja: 
Yhtiöllä kiinteistölaajakaista. Taloyhtiö vaihdattaa ilmanvaihtokoneen suodattimet kaksi kertaa vuodessa, sis. vastikkeeseen.

Korjaukset

Tehdyt korjaukset: 
2019 yhtiön saunan, pesuhuoneen ja pukuhuoneen remontointi, katon korjaukset kuntoarvion pohjalta. 2018 ulko-ovien lakkaus, pohjoispuolen huoneistojen lämpökuvaus, kuntotutkimus tehty. 2017 jätekatosten ja varaston maalaus, parvekkeiden kiinnitysten tarkastus ja korjaus. 2015-2016 portaiden korjaus A ja B rappu. Kattoikkunan korjaus. Ulkovalojen korjaus. 2014 kuivaushuoneiden ja kellarin käytävien lattiapinnoitteet korjattu. 2012 iv-kanavien puhdistus. 2011 lämpöpattereiden ja lämpöputkistojen kuntotutkimus. 2010-2014 mikrobivaurioiden huoneistojen korjaustyöt. 2003-2004 Peruskorjaus mm. hissit rakennettu. Vesi- ja viemäriputkistot uusittu. Ikkunat ja ovet uusittu. Rakennettu ullakkohuoneistot.
Tulevat korjaukset: 
Bauer vedenpuhdistuslaitteen asennus v.2020 (kokonaiskustannusarvio n.1500€).
Kunnossapitotarveselvitys: 
2021 Kellarikerrosten seinien ja halkeamien paikkaaminen. 2023 Pylväsvalaisimien valaisinosien uusiminen. Päätökset mahdollisesta toteutuksesta ja rahoituksesta tehdään aikanaan yhtiökokouksissa.