Karvarinkuja 4 A

Avaa kuvagalleria

Sijainti kartalla

Ideasta elämäsi kotiin!

Hyvällä sijainnilla, palveluiden läheisyydessä mukava rivitalokoti. Yhtiössä on tehty paljon kunnostuksia mm. käyttövesiputket uusittu ja vesimittarit asennettu 2013. Lämmitysmuotona on kaukolämpö ja viimeisimpänä onkin uusittu myös kaukolämpökeskus. Toimiva pohjaratkaisu, jossa on tilat kahdessa tasossa.

Alakerrassa sijaitsevat keittiö ja olohuone. Keittiössä on vaaleat kaapistot, reilusti työtasoa ja kattava koneistus. Välitilassa on vaaleanharmaa nätti mosaiikkilaatta. Ruokapöydälle oma paikka, josta on näkymät etupihalle. Aurinkoinen olohuone, josta on käynti laajennetulle, osin katetulle terassille ja pensasaidatulle takapihalle. Alakerrassa on lisäksi kivasti säilytystiloja; kaksi vaatehuonetta ja peililiukukaapistot.

Yläkerrassa sijaitsevat pesuhuone, sauna sekä molemmat makuuhuoneet. Pesuhuone ja sauna on uusittu vuonna 2008. Pesuhuoneessa on nätti vaalea laatta, allas- ja peilikaapistot. Wc löytyy samasta yhteydestä. Suihkunurkkauksessa käytetty tehosteena tummaa laattaa. Pyykkikoneelle on oma paikka. Siisti sauna, jossa on sähkökiuas ja ikkuna. Päämakuuhuoneessa on säilytystilana seinällinen komeroita. Täältä käynti huoneiston levyiselle lasitetulle parvekkeelle, josta on näkymät aurinkoiselle takapihalle. Toisessa makuuhuoneessa säilytykseen vaatehuone ja komerot.

Irtainvarasto löytyy asunnon edustalta. Lisäksi yhtiöllä yhteiskäytössä oleva pyörävarasto. Asunnolle löytyy autotalli/halli, joka toimii kätevästi kaukosäätimellä. Asunto vapautuu pitkäaikaisilta omistajilta sopimuksen mukaan!

Tarkista mahdollinen esittelyaika etuovi.com sivustolta

Yleistiedot

Paikkakunta: 
Oulu
Kaupunginosa: 
Myllyoja
Postinumero: 
90650
Kunto: 
Hyvä / siistikuntoinen
Vapautuminen: 
Sopimuksen mukaan (n. 2kk)
Huoneet: 
3h+k+ph/wc+sa+vh+lasitettu parveke+osin katettu terassi
Kerros: 
1-2
Pinta-ala: 
80,0 m²
Tyyppi: 
Rivitalo
Alueen palvelut: 
Myllyojan S-Market, K-Market, Haapalehdon Lidl, Hiukkavaaran K-Market, Myllyojan, Hintan, Laanilan ja Hiukkavaaran koulut ja päiväkodit. Mukavat ulkoilumaastot lähellä, sekä Myllyojan uimaranta.

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta: 
105000 €
Velaton hinta: 
105 000€
Hoitovastike: 
277,86 €/kk
Vesi: 
Mittarin mukaan, ennakko 13 €/hlö/kk (Kylmä 3,65 €/m3, lämminvesi 8,10 €/m3)
Sähkö: 
Käyttösähkö, oman kulutuksen mukaan
Muut kustannukset: 
Taloyhtiön laajakaista DNA 10M sis. hoitovastike. Autotalli 17 €/kk. Pihapaikka 9 €/kk.

Asunnon sisustus ja materiaalit

Parveke/Piha: 
Lasitettu parveke, etelään
Säilytystilat: 
Komerot, vaatehuone
Muut tilat: 
Irtainvarasto
Keittiö: 
Vaalea keittiö, jossa kivasti kaappitilaa ja työtasoa. Hyvä koneistus; täyskorkeat jääkaappi (2017), pakastinkaappi (2019), keraaminen liesi ja astianpesukone. Ruokapöydälle tila, josta näkymä etupihalle.
Kylpyhuone: 
Kaunis pesuhuone/wc uusittu 2008. Seinässä valkea laatta, suihkunurkkauksessa tehosteena tumma. Oma paikka pyykkikoneelle. Yhiössä uusittu myös käyttövesiputket ja asennettu vesimittarit 2013!
Sauna: 
Panelia, ikkuna, sähkökiuas, lasiovi.
Seinät: 
Tapetti ja maalipinnoin
Lattiat: 
Laminaatti, muovimatto
Lisätietoja: 
Olohuoneen seinän tiivistyskorjaus 2020.

Taloyhtiö

Taloyhtiö: 
Asunto Oy Myllärin-Salpa
Asuinhuoneistoja: 
15
Yhtiön tilat: 
Pyörävarasto
Autopaikat: 
Autotalli/hallit 15 kpl. Jokaiselle huoneistolle paikka. Toimii kaukosäätimellä!
Lämmitys: 
Kaukolämpö
Ilmanvaihtojärjestelmä: 
Painovoimainen
Isännöitsijä: 
Jämy Isännöinti Oy, Rainer Sumén
Rakennusmateriaali: 
Betoni
Rakennusvuosi: 
1975
Energialuokka: 
D (2018)
Katto: 
Harjakatto, peltikate
Tontti: 
5400 m2
Vuokra-aika: 
Oulun kaupunki, 31.12.2035
Vuosivuokra: 
4625,08 €/v

Korjaukset

Tehdyt korjaukset: 
Kaukolämpökeskus uusittu, A9 tiivistyskorjaus, B-talon takapihan väliaitojen huolto, pyörävajan huoltokorjaus, autotallin ovet huollettu, lukittavat esteet paloportaille 2020. B-talon päädyt salaojat- ja sadevesiremontti (patolevy, salaojat ja imeytyskaivot), yläpohjien kuntotarkastus ja räystäsvuotojen selvitys 2019. A10 päätysokkelin vedeneristys, salaojat, rännikaivot, patolevyt, vedenohjaus, molok-jäteastiat, kaikkien kattojen tarkastus, takapihan aitojen maalaus, pyörävajan korjaus, autotallin valastus uusittu, vuokra-asunnon A1 remontti 2018. Ouman etävalvonta lämmönjakohuoneeseen, vuotokorjaus A6 ja A7 alapohjassa kiertovesiputken vuoto, alapohja kuivattu ja lattialaatta osin uusittu, A7 alapohjan kuivatus, korjaus ja tiivistys, A ja B talojen etupihan räystään ilmanvaihdon parannus, ulkoseinän elementti-, ikkuna- ja ovisaumojen uusinta 2017. Pyörävajaan uusittu liiketunnistin valo, IV-kanavien puhdistus, yläpohjan kuntotarkastus 8/16, korvausventtiilien asennus 2kpl/asunto 2016. A5 takaoven pitkäsalpa uusittu, pyörävajan ovi uusittu, antenniverkon taajuusmuutostyöt 2015. VHF-antennin päivitys HD valmiuteen. Autolämmityspistokkeisiin hankittu 16kpl kellokytkimiä, takapihan puoleiset räystäskourut ja syöksytorvet uusittu, AT ovet ja lukot uusittu, sähkölukot kaukosäätimellä asennettu 10/15 kpl 2014. A ja B talojen etupihan puoleiset räystäskourut ja syöksytorvet uusittu, käyttövesiputket ja vesimittarit uusittu, kiertovesipumppu uusittu, patteriverkoston tasapainoitus, lämpökanaali uusittu talojen välistä, huoneistojen viemärintarkastusluukut uusittu, pahvin kierrätysastia korjattu 2013. A7 etupihanpuolen yläk. mh vesivahinko korjattu, räystäältä päässyt vesi sisään, ulko-ovien lukot korjattu A1, A6, B14 2012. Ulkoseinrakenteiden tutkimus, ulko-ovien lukot korjattu, kosteusvauriokorjaus B11 ph, vesivahinkokorjaus B14 oh akvaariovesi, LJH:N ruostuneen kylmävesiputken osa uusittu, A1 ulko-ovi ja alaparveke korjattu 2011. Vuokrahuoneiston A1 keittiö ja lattiapinnoite uusittu, ulko-ovien lukko A9 korjattu, A10 etupihan ulkonukran kosteuvauriotutkimus ja vaihdettu KT-muovimatto 2010. Talonettiin liittyminen, parvekkeiden rautarakenteiden korjaus ja maalaus 2009. Taloyhtiön likakaivo uusittu, lasten leikkipaikka uusittu, siirrytty antennijärjestelmään 2006. Huoneistojen etu- ja takaovet uusittu 2005. Takapihan huoneistojen väliaidat uusittu, pihalvalojen lisäys 7kpl 2004. Jäteastiat uusittu talojen 2, 3, 4 kanssa yhteisiksi 2002. A ja B-talojen kattojen pinnoitus, postilaatikot uusittu 2001. Pyydä dokumentit nähtäväksi.
Kunnossapitotarveselvitys: 
2021-2025: Pihan kunnostus, parvekkeiden kuntotarkastus 2021. Ulko-ovet 2022. Katon uusiminen 2023. Päätökset remonteista ja niiden rahoituksesta tehdään erikseen yhtiökokouksissa.