Kanervatie 20

Avaa kuvagalleria

Sijainti kartalla

Hyvin hoidettu, tilava omakotitalo rauhalliselta paikalta palveluiden läheisyydestä ja vain n. 3km etäisyydellä keskustasta. Oma, suojaisa 1000m2 tontti ja lämmitysmuotona kaukolämpö!

Talon kunnossapito- ja korjaushistoriaa: mm. käyttövesiputket ja viemäriputket, sekä lämmitysjärjestelmä ja ikkunoita on uusittu jne. Normaalien kunnossapitotoimien lisäksi taloon on tehty hyviä perusparannuksia, kuten lisätty koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla ja jäähdytysjärjestelmällä, varaava takka olohuoneeseen, parveke on lasitettu ja kuisti lisälämmöneristetty. Sisääntulo on valokatettu ja terassialaa on jopa 30m2. Kauniit pihakiveykset paviljonkeineen sekä istutusaltaat on rakennettu v. 2016, jolloin uusittu myös pihavaloja ja sähköistyksiä.

Talon kellarikerros ja 1.kerros ovat pelkästään kivirakenteiset. 1.kerroksessa ovat kuistin ja eteisaulan lisäksi keittiö, ruokailutila, olohuone sekä wc ja yksi makuuhuone. Yläkerrassa on 4 mukavan kokoista huonetta sekä wc, jossa myös suihku. Porrastasanteelta on käynti aurinkoiselle, lasitetulle oleskeluparvekkeelle. Kellarikerroksessa on runsaasti harraste- ja säilytystilaa sekä kodinhoito ja pesutilat. Varaavat tulisijat sekä kellarikerroksessa että olohuoneessa ovat hyvät lisälämmönlähteet syys/talviaikaan.

Katosrakennuksessa on tilaa kahdelle autolle, jonka lisäksi pihaan mahtuu useampikin auto.

Erinomainen sijainti palveluiden ja Oulujokivarren läheisyydessä. Hyvät kulkuyhteydet ja sopiva etäisyys mm. keskustaan ja Oys-alueisiin.

Ota yhteyttä ja tule paikanpäälle tutustumaan!

Tarkista mahdollinen esittelyaika etuovi.com sivustolta

Yleistiedot

Paikkakunta: 
Oulu
Kaupunginosa: 
Myllyoja
Postinumero: 
90650
Kunto: 
Hyvä
Vapautuminen: 
Sopimuksen mukaan
Huoneet: 
5mh+oh+k+ruokah+khh+ph+s+kph+er.wc+harrastetilaa
Kerros: 
1-3
Pinta-ala: 
134,0 m²
Lisätietoja pinta-alasta: 
Huoneistoala 134 m2 (yläkerran alle 160cm korkea tila mukaanlukien lattiapinta-ala n. 164m2), jonka lisäksi kellari (n.89m2) jonka huonekorkeus n. 2m.
Kokonaispinta-ala: 
223 m2
Tyyppi: 
Omakotitalo
Alueen palvelut: 
Päiväkodit, koulut, kaupat jne. kävelyetäisyydellä
Liikenneyhteydet: 
Bussit, pyörätiet

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta: 
219 000€
Vesi: 
Kulutuksen mukaan. Viemäröinti on kunnallinen.
Muut kustannukset: 
Kaukolämpö ja sähkökustannukset nykyisellä perheellä (8 hlöä) n. 200 e/kk. Jätehuolto, vakuutukset, varainsiirtovero.
Kiinteistövero: 
607,40 e/vuosi 2018

Asunnon sisustus ja materiaalit

Parveke/Piha: 
Katettua terassialaa n. 30m2 sekä lasitettu tilava parveke, jossa säteilylämmitin
Säilytystilat: 
Kaapistoja, kellarissa varastotilaa
Muut tilat: 
Kahden auton katos pihalla
Keittiö: 
Todella toimiva hevosenkenkä-mallin keittiö, uusittu kokonaan v. 2012. Valkeat ajattomat kaapistot, paljon työtasoa. Kattava kodinkoneistus. Keittiössä tila ns. aamupalapöydälle. Vieressä on ruokasali, johon sopii iso ruokailuryhmä. Ruokasali on avoin olohuoneeseen.
Kylpyhuone: 
Yläkerrassa v.2009 kaakeloitu ja kalustettu wc, jossa suihkukaappi. Vesikiertoinen lattialämmitys. Kellarikerroksessa pesuhuone, jossa wc-istuin (lattiat uusittu 1997 ja lisätty lattialämmitys). Keskikerroksessa erillinen wc.
Sauna: 
Siistit lauteet ja paneloinnit. Heti valmis kiuas.
Seinät: 
Maali/tapetti
Lattiat: 
Laattaa, parkettia
Katot: 
Pääosin valkeat panelit

Kiinteistö / Talo

Autopaikat: 
Kahden auton katos, pihatiellä lisäksi tilaa useammalle autolle
Lämmitys: 
Kaukolämpö, liitytty 2009
Ilmanvaihtojärjestelmä: 
Koneellinen, LTO + jäähdyttävä (Nilan)
Rakennusmateriaali: 
Kivi/puu. Kellari- ja ensimmäinen kerros ovat kivirakenteiset, yläkerta puuta
Rakennusvuosi: 
käyttöönottovuosi 1958
Energialuokka: 
B
Katto: 
Harja/pelti (kate uusittu 1986)
Tontti: 
Oma tontt 1004 m2

Korjaukset

Tehdyt korjaukset: 
2016 etupihan uusiminen mm. valaistus, laatoitukset, nurmi. 2012 keittiö uusittu sekä ensimmäisen kerroksen tiloja ja sähköjä. 2010 valvontajärjestelmä ja automaattinen palohälytinjärjestelmä. 2010 katettu sisääntuloterassi noin 30 m2 sekä pihavaja. 2010 kuisti lisälämpöeristetty ja uusittu ikkunat. 2010 parvekkeen korjaus lasitetuksi parvekkeeksi. 2010 yläkerran neljän makuuhuoneen täyssaneeraus mm. ikkunat, seinärakenteet, lattiarakenteet sekä pinnat. 2009 olohuone ja ruokailuhuone saneerattu seinien lisäeristäminen ja uudet sähköasennukset. 2009 kodinhoitohuoneen rakentaminen kellarikerrokseen. 2009 ikkunoiden uusiminen: oh, rt, k, wc, keskikerroksen mh ja pesuhuone. 2009 yläkerran kylpyhuone. 2009 koko talon lämmitysjärjestelmän uusiminen kaukolämpöön liittyminen. 2007 räystäiden uusiminen. 2005 routaeristeiden uusiminen. 2003 julkisivun maalaus. 2002 ilmanvaihtojärjestelmä: lämmön talteen otolla ja jäähdytysjärjestelmällä. 2001 varaava takka olohuoneeseen. 1998 Käyttö- ja viemäriputkistojen uusiminen (Uponor) ja rakennettu kahden auton katos. 1997 keskikerroksen wc:n uusiminen sekä pesuhuoneen ja saunan lattiat + lattialämmitykset, vesikourut ja syöksytorvet (Vesivek).