Jatulikivenkatu 7

Avaa kuvagalleria

Sijainti kartalla

Luhtitalon yläkerran päätykaksio kadun päässä puistoalueen reunalla sijaitsevassa taloyhtiössä. Asunnon hallinnassa on mukavan kokoinen, todella suojaisa aidattu piha-alue, jolla oleskeluterassi sekä leikkimökki. Pihalta on myös käynti omaan ulkovarastoon. Asunnon sisäänkäynti on katetulta oleskeluparvekkeelta, jonne johtava portaikko on myös katettu säältä suojaan.

Asunnossa on toimiva pohjajärjestys ja huoneet ovat tilavat. Olohuone on helposti kalustettava ja valoisa. Ikkunoista on kaunis ja rauhallinen metsämaisema sekä olohuoneessa että makuuhuoneessa. Makuuhuoneeseen sopii hyvin parisänky ja muutakin kalustusta. Vaatekaapistoja on yhden seinän leveydeltä. Makuuhuone sijoittuu talon ulkonurkalle, joten seinänaapureita ei ole.

Keittiössä on hyvin tilaa ruokapöydälle ja mukavasti kaappitilaa sekä työtasoa. Kylmäkoneen ja lieden lisäksi löytyy astianpesukone.

Kylpyhuoneessa on paikka pyykinpesukoneelle sekä wc-istuin ja allaskalusteet. Kylpyhuoneessa ja saunassa ikkunat antavat luonnonvaloa.

Taloyhtiössä on tehty ajantasaisia kunnostuksia ja toiminta on suunnitelmallista. Etukäteen kerättävän korjausvastikkeen avulla katetaan useita toimenpiteitä. 

Yhteisten kulkuväylien ja parkkialueen lumityöt teetetään koneellisesti. Autolämpöpaikkoja on yhtä monta kuin huoneistoja, joten mahdollisuus vuokraukseen on hyvä. Julkinen liikennöinti toimii myös hyvin, lähimmälle bussipysäkille on vain n. 300m etäisyys. 

Maikkulan ostarille on n. 500m kävelymatka. Siellä sijaitsee lähikaupan lisäksi mm. postipalvelut, kirjasto, apteekki ja monitoimitalo, jonka yhteydessä oleva kuntosali on alueen asukkaiden käytettävissä. Läheisellä valion tehtaalla on oma pieni myymälä ja tuoreet leipomotuotteet voit noutaa Maikkulan yrityskylän leipomosta taikka Kangaskontiontien varrella sijaitsevasta leipomosta, jotka molemmat n. 900m-1,2km etäisyydellä. Luonnossa liikkujalle ympäristössä on mukavat ulkoilumaastot ja Iinatin valaistulle kuntoradalle n.1,2 km. 

Koti vapautuu uudelle omistajalle sopimuksen mukaan.

Tarkista mahdollinen esittelyaika etuovi.com sivustolta

Yleistiedot

Paikkakunta: 
Oulu
Kaupunginosa: 
Maikkula
Postinumero: 
90240
Kunto: 
Oikein siisti/perus
Vapautuminen: 
Sopimuksen mukaan
Huoneet: 
2h+k+ph+sa+parveke+piha+var
Kerros: 
2/2
Pinta-ala: 
53,0 m²
Tyyppi: 
Luhtitalo
Alueen palvelut: 
Lähikauppa, postipalvelut, apteekki, kirjasto, monitoimitalo (sisältää kuntosalin) n. 500m.
Liikenneyhteydet: 
Lähin bussipysäkki n. 300 m.

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta: 
76000 €
Velkaosuus: 
0 €
Velaton hinta: 
76 000€
Hoitovastike: 
180,20 e/kk
Vesi: 
Mittauksen mukaan, ennakko 22 e/hlö/kk. Kylmä vesi 4,05 e/m3, lämmin vesi 7,80 e/m3.
Sähkö: 
Käyttösähkö oman kulutuksen mukaan
Muut kustannukset: 
Korjausvastike 26,50 e/kk. Mahdollinen autopaikkavuokra 10 e/kk. Varainsiirtovero 2% kauppahinnasta, ei ensiasunnon ostajalta.

Asunnon sisustus ja materiaalit

Parveke/Piha: 
Katettu parveke sekä suojaisa aidattu piha-alue. Leikkimökki ja terassipatio.
Säilytystilat: 
Kaapistot, ulkovarasto.
Keittiö: 
Alkuperäiset siistikuntoiset kalusteet. Mukavasti kaappitilaa ja laskutasoa. Kattava koneistus. Ruokapöydälle hyvä tila ikkunan edessä. Avarat näkymät yhtiön sisäpihalle.
Kylpyhuone: 
Alkuperäiset kaakeloinnit, vesieristeenä on käytetty muovimattoa. Wc-istuin ja tila pyykinpesukoneelle. Ikkuna antaa luonnonvaloa. Tila on varustettu mukavuuslattialämmityksellä.
Sauna: 
Siistit lauteet ja paneloinnit. Ikkuna ulos.
Seinät: 
Maali/tapetti
Lattiat: 
Siistikuntoinen mosaikkiparketti. Makuuhuoneessa vaalea muovimatto.
Katot: 
Valkea maali

Taloyhtiö

Taloyhtiö: 
Asunto Oy Jatulisato
Asuinhuoneistoja: 
12
Yhtiön tilat: 
Ulkoiluvälinevarasto, huoneistovarastot
Autopaikat: 
Yhtiöltä vuokrattavat lämpöpaikat 12 kpl.
Lämmitys: 
Kaukolämpö
Ilmanvaihtojärjestelmä: 
Koneellinen poisto
Isännöitsijä: 
Tuiran Isännöitsijätoimisto Oy / Henri Junttila
Rakennusmateriaali: 
Puu/tiili
Rakennusvuosi: 
1989
Energialuokka: 
D-luokka, voimassa v.2022
Katto: 
Harja/pelti
Hissi: 
Ei
Tontti: 
Oulun kaupungin vuokratontti
Vuokra-aika: 
31.12.2045 saakka
Lisätietoja: 
Yhtiöllä DNA kaapeli-tv

Korjaukset

Tehdyt korjaukset: 
2020 vesikaton ja kattovarusteiden kunnostustyöt. 2018 kivijalkojen korjaus/kunnostustoimet. 2016 Aitojen pesu ja huoltomaalaus. 2015 Pihavalaistusta parannettu. Räystäskourujen oikomiset tarvittavilta osin. 2015 Lämmönsiirrin. 2014 Rakennettu paikoitusalueen sade- ja sulavesien poisjohtamista varten erillinen hallittu vesien haltuunottojärjestelmä paikoitusalueen viereen As Oy Riimusadon kanssa. 2013 Rakennettu kolme kappaletta tarvittavien oviaukkojen päällä olevaa katosta. 2012 Ulko-ovien uusinta julkisivujen puoli. 2011 Lämmityksen tasapainotustyö on tehtynä. 2010 Ulkovuorilautojen uusimista. 2010 Ilmanvaihtohormien puhdistus ja säädöt. 2007 Huoneistokohtaisten varastojen ovien vaihto. 2007 Talonettiliittymän hankinta. 2006 A ja B talojen päätylautojen uusiminen.1999 Julkisivujen maalaustoimet.
Tulevat korjaukset: 
Yhtiökokous 25.6.2020 myönsi hallitukselle valtuudet kilpailuttaa terassi- ja parvekeovien uusiminen sekä kerätä tarvittaessa yhden kuukauden ylimääräinen vastike ovien vaihdon kustannusten kattamiseksi.
Kunnossapitotarveselvitys: 
-Ikkunoiden tuloilmaventtiilit v.2020.