Isokatu 60 B

Avaa kuvagalleria

Sijainti kartalla

Omalla tontilla, aivan ydinkeskustassa sijaitsevan taloyhtiön 3.kerroksen liki uudenveroinen, valoisa koti. Toimiva ja tehokas huonejärjestys, johon on saatu myös runsaasti säilytystilaa vaatehuoneen sekä eteisen ja makuuhuoneen liukuovellisten kaapistojen ansiosta. Huoneistolle kuuluu myös lämmin irtainvarasto yhtiön tiloista.

Tupakeittiö ja olohuone ovat yhtenäinen avara tila, josta on käynti lasitetulle eteläparvekkeelle. Keittiössä on valkeat ajattomat kalusteet ja laadukas kodinkoneistus. Makuuhuone on mahdollista kalustaa monin tavoin huoneen molemmin puolin olevien liukuovien ansiosta. Kylpyhuoneessa on hyvin väljyyttä esim. pyykinkuivatukseen saunalle varatun tilan paikalla. Halutessaan paikalle olisi mahdollista lisätä myös kodinhoitotasoa ja kaapistoja. Kylpyhuoneen kaakelointien harmoninen väritys on ajaton. Huonetiloissa vaaleasävyiset maalipintaiset seinät ja kaunis valkolakattu tammiparketti luovat hyvän alustan sisustaa koti mieleisellään tavalla.

Talossa on huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla. Kiinteistönhuoltoyhtiö vaihtaa suodattimet 2 x vuodessa. Edullinen hoitovastike sisältää lämmityksen lisäksi kaikki yhtiön hoitokulut ja kaapeli-tv:n. 10M laajakaistayhteys vain 5 e/kk.  

Sisäpihalla on viihtyisä korttelipiha asukkainen oleskeluun. Tässä on tilaisuus hankkia fiksu kaupunkikoti pienellä pääomalla edullisen yhtiön lainaosuuden ansiosta.

Tarkista mahdollinen esittelyaika etuovi.com sivustolta

Yleistiedot

Paikkakunta: 
Oulu
Kaupunginosa: 
Keskusta
Postinumero: 
90100
Kunto: 
Oikein hyvä
Vapautuminen: 
Sopimuksen mukaan omistajalta
Huoneet: 
2h+kk+kh+lasitettu parveke
Kerros: 
3.krs
Pinta-ala: 
44,0 m²
Tyyppi: 
Kerrostalo
Alueen palvelut: 
Kaikki keskustan ja lähiympäristön palvelut

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta: 
68273,74 €
Velkaosuus: 
140726,26 €
Velaton hinta: 
209 000€
Hoitovastike: 
101,20 e/kk
Rahoitusvastike: 
609,40 e/kk
Vesi: 
Mittauksen mukaan, ennakko 20 e/hlö/kk.
Sähkö: 
Käyttösähkö oman kulutuksen mukaan

Asunnon sisustus ja materiaalit

Parveke/Piha: 
Lasitettu parveke
Säilytystilat: 
Tilava vaatehuone ja kaapistot
Keittiö: 
Valkeat, ajattomat kalusteet. Kattava kodinkoneistus.
Kylpyhuone: 
Tilava kylpyhuone, jossa tila pyykinpesutornille, wc-istuin ja allaskalusteet sekä suihku. Modernit kaakeloinnit. Saunavarauksen tilalla on hyvä paikka vaikka pyykinkuivatustelineelle tai kodinhoitotason ja kaapistojen lisäämiselle.
Sauna: 
Kylpyhuoneessa varaus/tila pienelle saunalle. Esim. infrapuna.
Seinät: 
Maalipintaiset
Lattiat: 
Kaunis valkolakattu tammiparketti
Katot: 
Valkea rappaus
Lisätietoja: 
Lainan korko on tällä hetkellä 0,45%. Laina-aika on 9.11.2045 saakka. Mikäli ostaja ei ota lainaa vastattavakseen, lainan ylimääräisestä lyhennyksestä tulee pankin hoitokulu hinnaston mukaisesti.

Taloyhtiö

Taloyhtiö: 
Asunto Oy Oulun Frida
Asuinhuoneistoja: 
76
Yhtiön tilat: 
Irtainvarastot, ulkovälinevarasto, kuivaushuone.
Autopaikat: 
Erillisosakkeina. Asunnon mukana ei myydä autopaikkaa.
Lämmitys: 
Kaukolämpö
Ilmanvaihtojärjestelmä: 
Huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto, LTO. Kiinteistönhuoltoyhtiö vaihtaa suodattimet 2 x vuodessa.
Isännöitsijä: 
Isännöinti Vuorma / Jouni Vuorma
Rakennusvuosi: 
Valmistunut 2017
Energialuokka: 
C(2013)
Katto: 
Pulpetti/huopa
Hissi: 
On
Rakentaja: 
Bonava
Tontti: 
Yhtiön oma tontti
Lisätietoja: 
Kaapeli-tv ja laajakaistayhteys (10M). Yhtiöllä on hallinnanjakosopimus As Oy Fredrikan kanssa. Kts. isännöitsijäntodistus sivu 3. Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 22.9.2020 päätetty nostaa kanne perustajaurakoitsijaa ja/tai pääsuunnittelijaa, työnjohtajaa ja iv-/kvv-tynjohtajaa vastaan sekä päätettiin asianajajan palkkaamisesta. Rakennusaikaisten työvirheiden ja puutteiden vuoksi taloyhtiölle muodostuneita suoria ja välillisiä kustannuksia vuosilta 2019-2020 on vaadittu Bonava Suomi Oy:ltä joulukuussa 2020 Oulun käräjäoikeuteen nostetussa kanteessa. Yhtiö on pidättänyt rakentamisvaiheen jälkeisen takauksen keskeneräisten takuukorjausten vuoksi.

Korjaukset

Tehdyt korjaukset: 
2020 vesimittarit uusittu ja rappukäytävien käyttövesi- ja maakylmäputkiin uusittu väärin toteutettuja putkiliitoksia ja putkituksia perustajaurakoitsijan lukuun.